Sexy Češka v červenom latexe, po jej boku Pyco! Aký bol večer sociálnych sietí?

Praha má za sebou veľkolepý večer sociálnych médií pod názvom Global Social Media Awards. O jeho moderovanie sa postarala netypická dvojica.

30.05.2019 15:11
debata
zväčšiť Moderátor Martin Pyco Rausch a česká topmodelka... Foto: Profimedia
Moderátor Martin Pyco Rausch a česká topmodelka Karolína Kurková. Moderátor Martin Pyco Rausch a česká topmodelka Karolína Kurková.

Slovenského moderátora Martina Pyca Rauscha doplnila v stredu večer na akcii v pražskom Fórume Karlím svetová topmodelka Karolína Kurková. Hviezda, ktorá kráčala pre značku Victoria's Secret alebo fotila kampane pre Diora, Chanel či Louis Vuitton, sa divákom prihovárala v angličtine.

„S moderovaním už mám skúsenosti, ale v Česku to bude pre mňa prvýkrát,“ prezradila pre iDnes.cz ešte pred samotným večerom. Veľmi sa však tešila na slovenského kolegu a údajne si spolu pracovný večer aj poriadne užili.

Česká topmodelka Karolína Kurková pózuje v... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Česká topmodelka Karolína Kurková pózuje fotografom v kreácii Etro. Česká topmodelka Karolína Kurková pózuje v Cannes fotografom v kreácii Etro.

Kurková, ktorá sa ešte pred pár dňami predvádzala na červenom koberci v Cannes vo veľkolepých róbach, tentoraz stavila na extravaganciu a výrazný imidž podporený kombináciou jasnočervenej farebnosti s netradičným materiálom. Kreáciu značky La Formela, v ktorej nepochybne zaujali najmä nohavice s lakovaným efektom materiálu pripomínajúcim tak latex, však vynosila s modelkovskou profesionalitou a šarmom.

Počas večera sa Kurková niekoľkokrát prezliekla – všetko to boli modely od šeských tvorcov. Samotný večer bol však medzinárodný a ceny na ňom rozdávali aj influencerom zo zahraničia. Zišlo sa ich v Prahe vyše 40 z celého sveta. Cenu si domov odnášal napríklad americký futbalista Ross Smith so svojou 92-ročnou babičkou, juhoafrická moderátorka Bonang Matheba, brazílská modelka Paola Antonini, ktorá pri autonehode prišla o nohu alebo maďarská videobloggerka Vivien Alexy. Zvláštnu cenu Social Special Awards získal 21-ročný Nash Grier za svoju snahu o záchranu planéty.

VIDEO: Móda žije aj na Slovensku. Prehliadka Fera Mikloška bola sexy!

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #moderovanie #sociálne médiá #Martin Pyco Rausch #Karolína Kurková

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...