Claudia Schiffer si Rocketmana užíva! Ako vznešená víla ho priviezla do New Yorku

Tvorcovia a predstavitelia biografického filmu o spevákovi Eltonovi Johnovi, Rocketman, aktuálne cestujú po svete a filmovú novinku promujú.

31.05.2019 12:00
debata (1)

Po festivalovom Cannes či Londýne dorazila snímka do New Yorku. Hlavných predstaviteľov filmu na čerevnom koberci sprevádzala aj niektajšia topmodelka Claudia Schiffer. Tá je výkonnou producentkou snímky. Na červenom koberci nechýbal predstaviteľ Eltona Johna, britský herec Taron Egerton či herečka Bryce Dallas Howard, ktorá si v snímke zahrala spevákovu matku Sheilu Eileen Farebrothovú.

Výkonná producentka a niekdajšia supermodelka... Foto: TASR/AP, Charles Sykes
Claudia SChiffer Výkonná producentka a niekdajšia supermodelka Claudia Schiffer prichádza na premiéru biografického filmu o spevákovi Eltonovi Johnovi Rocketman v New Yorku.

Claudia Schiffer (48), ktorá si uvedenie novinky v Cannes nechala ujsť, sa objavila na premiére v New Yorku. Podobne, ako sa jej to podarilo v Londýne, aj v New Yorku sa stala najžiarivejšou hviezdou červeného koberca. V modro-zelenej splývavej róbe nechala jemne vyniknúť svojmu dekoltu, blond hriva jej, ako zvyčajne, rozpustená padala na chrbát. Herečka je svojmu overenému imidžu verná roky a robí dobre, podobne ako v Londýne, aj v New Yorku vyzerala skvelo.

Britský herec Taron Egerton (postava Eltona... Foto: TASR/AP, Charles Sykes
Taron Egerton Britský herec Taron Egerton (postava Eltona Johna) prichádza na premiéru filmu Rocketman.

Na premiére ju sprevádzal aj jej manžel, filmár Matthew Vaughn. Počas pózovania svojej manželky pred objektívmi sa však stiahol do úzadia a nechal žiariť práve ju. Jedným z producentov snímky je však aj on.

Slávna modelka sa pred oltár s producentom a režisérom Matthewom Vaughnom postavila v roku 2002 a v Londýne spoločne vychovávajú tri ratolesti – syna Caspara (16) a dcéry Clementine (14) a Cosimu (9).

Americká herečka Bryce Dallas Howard (postava... Foto: TASR/AP, Charles Sykes
Bryce Dallas Howard Americká herečka Bryce Dallas Howard (postava matky E. Johna Sheily Eileen Farebrotherovej) na premiére filmu Rocketman v New Yorku.

Okrem Schifferovej sa na premiére usmievala ryšavá herečka Bryce Dallas Howard, ktorá zvolila maxi šaty v odtieni modrej posiate zaujímavými vzormi, tvár jej zvýrazňoval výrazný červený rúž.

Výkonná producentka a niekdajšia supermodelka...
Výkonná producentka a niekdajšia supermodelka...
+3Britský herec Jamie Bell na premiére filmu...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Claudia Schiffer #Rocketman

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...