Ronaldovi padla do oka na prvý pohľad! Očaril ho jej plný dekolt či skôr krásne oči?

Krásnej partnerke futbalistu Cristiana Ronalda, Georgine Rodriguezovej, sa na červených kobercoch zapáčilo.

01.06.2019 00:00
debata

Španielska kráska sa objavila na podujatí magazínu Elle v Madride a v záplave hviezd sa nestratila. Priam naopak. Charitatívne gala v španielskej metropole si mohla vychutnať so sebavedomým úsmevom, patrika k jeho najžiarivejším hviezdam. Rovnako, ako pred časom v Cannes.

Georgina Rodriguez na charitatívnom podujatí... Foto: Profimedia
Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez na charitatívnom podujatí magazínu Elle v Madride.

Mladučká, len 25-ročná Rodriguez, prišla na červený koberec v zlatohnedých šatách so štedrým výstrihom v oblasti dekoltu a podobne štedrým rozparkom. Sexi čiernovláska patrí k ženám krv a mlieko a svoje šťavnaté krivky hrdo vystavuje na červenom koberci. V zlatohnedých tónoch sa niesol aj jej mejkap, ktorý zvýrazňoval jej tmavé, uhrančivé oči.

Georgina Rodriguez stojí po Ronaldovom boku od roku 2016. V rozhovore pre taliansku mutáciu magazínu Elle opísala ich prvé stretnutie: „Prvý raz som sa stretla s Ronaldom v obchode Gucci, kde som pracovala ako predavačka. O pár dní na to sme sa stretli na podujatí tejto značky. Tam sme sa mohli porozprávať v pokojnej atmosfére mimo mojej práce… Pre oboch to bola láska na prvý pohľad,“ opísala Georgina Rodriguez.

Rodriguez porodila Ronaldovi dcérku Alanu, okrem toho spoločne vychovávajú dvojičky Evu a Matea, ktoré športovcovi vynosila a porodila žena, ktorej identitu futbalista nezverejnil. A vychovávajú aj najstaršieho Ronaldovho syna Cristiana (8).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Georgina Rodriguez

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...