Nežná Julia Roberts v uliciach Verony! Verili by ste, ako očarí v tejto farbe?

Pôvab herečky Julie Robertsovej dlhé roky nevyužívali len filmoví tvorcovia. Už dekády je aj hviezdou reklám a tú najnovšiu vytvorila pre známeho výrobcu dámskej bielizne či pančúch. Vyzerala božsky.

02.06.2019 00:00
debata
Herečka Julia Roberts pri nakrúcaní reklamy pre... Foto: Profimedia
Herečka Julia Roberts pri nakrúcaní reklamy pre značku Calzedonia v talianskej Verone. Herečka Julia Roberts pri nakrúcaní reklamy pre značku Calzedonia v talianskej Verone.

Držiteľka Oscara, ktorá je napríklad aj tvárou kozmetickej značky Lancôme a jej najpredávanejšieho parfumu La Vie est Belle, sa objavila v uliciach talianskej Verony a bola neprehliadnuteľná. Štylista ju obliekol do nežnej pastelovej ružovej, ktoré doplnili výrazné čierne pančuchy a členkové čižmičky.

Usmiata a spokojná, s dokonalou úpravou a líčením, sa Roberts neváhala prihovoriť ani striehnucim paparazzom a pár fanúšikom, ktorí sa dostali do blízkosti reklamného pľacu.

Zaujímavý je ešte jeden fakt – popularita pastelových tónov je síce pre jar a leto typická, ale odtieň ružovej, po ktorom siahla Julia Roberts, je skutočne špecifický. Iba pred pár dňami sa v kabáte rovnakej farby objavila na verejnosti aj britská kráľovná Alžbeta II.

Kráľovná Alžbeta II. sa predviedla na Royal... Foto: Reuters, POOL
Kráľovná Alžbeta II. sa predviedla na Royal Garden Party v tematickom kvetinovom outfite. Kráľovná Alžbeta II. sa predviedla na Royal Garden Party v tematickom kvetinovom outfite.

Inšpirácia na šatník v pastelovej žuvačkovej ružovej nájdete aj na našom webe Žena.pravda.sk, kliknite tu.

VIDEO: Aká bola prehliadka Fera Mikloška? Namiesto ružovej čiernobiela!

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #modelka #nakrúcanie #verona #Julia Roberts #ružová #pastel

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...