Mini nepovie nie! Lakatošová v Prahe vystavila nohy, formu jej môžu závidieť

O svojich pôvaboch a skvelej forme presvedčila pred časom v televíznej šou Let's Dance. Bývalá Miss Československo Silvia Lakatošová-Chovancová sa však odvážnych modelov nevzdáva ani dnes.

04.06.2019 16:15
debata
Bývalá Miss a riaditeľka vlastnej súťaže Silvia... Foto: Profimedia
Bývalá Miss a riaditeľka vlastnej súťaže Silvia Chovancová-Lakatošová. Bývalá Miss a riaditeľka vlastnej súťaže Silvia Chovancová-Lakatošová.

Brunetka sa počas víkendu objavila na akcii Česká Miss 2019 v pražskom hoteli Augustine, kde sa konalo semifinálové kolo výberu. A pohľad na ňu musel prekvapiť nejednu jej rovesníčku.

Štyridsaťpäťročná Lakatošová stavila na čierne minišaty, ktoré doplnila kabelkou Christian Dior a sandálikmi v telovej farbe. A veruže, jej nohy by jej mohli závidieť aj výrazne mladšie dámy.

Posledná československá Miss bola dlhý čas riaditeľkou súťaže Miss Universe Slovenskej republiky, ale po zatiaľ ostatnom ročníku, ktorý mohli vidieť fanúšikovia len na internete, je jej budúcnosť neistá. Možno aj preto sa pôvabná Slovenka obrátila smerom k susednému Česku.

Bývalá Miss Československo Silvia... Foto: Peter Frolo
Bývalá Miss Československo Silvia Lakatošová-Chovancová. Bývalá Miss Československo Silvia Lakatošová-Chovancová.

Tam sa už pred časom konalo aj stretnutie s ďalšími bývalými kráľovnami krásy, kde jedna druhej po boku zaujali aj dámy, ktoré majú už dávno po štyridsiatke a sú mnohonásobnými matkami.

Lakatošová si minulý týždeň okrem akcie v Prahe nenechala ujsť ani módnu prehliadku dizajnéra Fera Mikloška, ktorý pre ňu často zhotovuje modely. Na ňu však dorazila v o niečo decentnejšej kombinácii – čierna farba zostala, ale minidĺžku nahradili nohavice. Viac v galérii.

Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...
Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...
+36Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nohy #Mini #forma #Silvia Lakatošová-Chovancová

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...