Melania Trump prišla ku kráľovnej v bielom! Nevlastná dcéra Ivanka spravila to isté

Napriek početným protesom a tiež kauze okolo dávnej urážky vojvodkyne Meghan sa v pondelok americký prezident Donald Trump stretol s britskou kráľovnou Alžbetou II. v Londýne. Zaujala však aj jeho polovička.

03.06.2019 15:11
debata (3)
Americký prezident Donald Trump a prvá dáma... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
Donald Trump a prvá dáma Melania Trump Americký prezident Donald Trump a prvá dáma Melania Trump s britskou kráľovnou Alžbetou II. na návšteve Buckinghamského paláca.

Prvá dáma USA Melania Trump už pri prílete na letistko Stansted vystúpila z lietadla Air Force One v kreácii značky Burberry, ktorá vraj mala prejaviť poctu vojnovým veteránom a príslušníkom armády. O pár hodín neskôr už navštívila slovinská rodáčka Buckinghamský palác. A čo čert nechcel stavila na rovnakú farbu ako vojvodkyňa Camilla, ale dokonca aj jej nevlastná dcéra Ivanka Trump.

Americký prezident Donald Trump a prvá dáma...
Americký prezident Donald Trump a prvá dáma...
+4Americký prezident Donald Trump a prvá dáma...

Reč je o snehobielom odtieni, ktorý sa zjavne stal dominantným v rámci oficiálnej návštevy amerického prezidentského páru na pôde Veľkej Británie. Melania si obliekla kostým z dielne značky Dolce & Gabbana, v ktorom bielu farbu doplnili kontrastný opasok a golier v námorníckej modrej. Rovnakú farbu mali aj lodičky Christian Louboutin a stuha na bielom masívnejšom klobúku, ktorým mnohí prirovnali Trumpovú k slávnej Audrey Hepburnovej a muzikálu My Fair Lady.

Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) a... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
Melania Trump (vľavo) a vojvodkyňa z Cornwallu Camilla Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) a vojvodkyňa z Cornwallu Camilla - obe v bielom na návšteve Buckinghamského paláca.

Zaujímavosťou však je, že na bielu farbu stavila aj manželka princa Charlesa, vojvodkyňa z Cornwallu Camilla, ktorá prvú dámu sprevádzala v záhradách Buckinghamského paláca a aby toho nebolo málo, rozhodla sa pre ňu aj Ivanka Trump.

Dcéru amerického prezidenta, ktorú má z prvého manželstva s českou rodáčkou Ivanou Trumpovou, síce nechali čakať v Buckinghamskom paláci. Reportéri ju však zachytili na balkóne spoločne s manželom. Blondínka, ktorá je prezidentskou poradkyňou, mala na sebe biely kostým prepásaný opaskom so štrasovou sponou.

Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner na... Foto: Reuters, CARLOS BARRIA
Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner na balkóne Buckinghamského paláca. Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner na balkóne Buckinghamského paláca.

Jediný, kto sa úspešne vyhol „bielej téme“, bola samotná kráľovná Alžbeta II. Panovníčka britskej monarchie privítala americkú delegáciu v kabáte a klobúku pepermintovej far­by.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #buckinghamský palác #Biela #kráľovná Alžbeta II. #Melania Trumpová #vojvodkyňa Camilla

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...