Nehybné čelo, plné líca - legendárna X-Menka bojuje s vekom príliš umelo

Zdá sa, že hollywoodsky filmový svet má ďalšiu obeť boja o večnú mladosť. Na premiére filmu X-Men: Dark Phoenix prekvapila herečka Famke Jannsen.

06.06.2019 00:00
Herečka Famke Janssen na premiére filmu X-Men:... Foto: ,
Herečka Famke Janssen na premiére filmu X-Men: Dark Phoenix.
debata

Predstaviteľka Dr. Jean Greyovej, na ktorú je sústredený aj dej nového filmu, no stvárňuje ju mladšia herečka Sophie Turner, sa ukázala na losangeleskej premiére. Na prvý pohľad sa zdalo byť všetko v poriadku, ale stačí sa pozrieť bližšie a je to celkom jasné. Janssen skrátka nezvláda nástup rokov a vrások.

Tím hercov a tvorcov nových X-Menov počas...
 Jennifer Lawrence na premiére filmu X-Men:...
+8Sophie Turner na premiére filmu X-Men: Dark...

Pred objektívy sa postavila v červených minišatách a s rozpustenými tmavými kaderami. Práve na jej tvári však bolo zjavné, že jej verným kamarátom je botox. Niekdajšia predstaviteľka Bond-girl z filmu Zlaté oko, ktorá je rodáčkou z holandského Amstelveenu, má čelo takmer nehybné a bez jedinej vrásky. V plných lícach zase vidieť zjavne implantáty na vyplnenie prepadnutej tváre a vädnúcej kože.

Herečka Famke Janssen na premiére filmu X-Men:... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Famke Janssen na premiére filmu X-Men: Dark Phoenix. Herečka Famke Janssen na premiére filmu X-Men: Dark Phoenix.

Samozrejme, s nástupom veku je vo filmovej brandži celkom bežná vec, že herečky siahajú po kozmetických vylepšeniach a službách estetickej chirurgie. Hranica, ktorú možno v tomto prípade prekročiť, je však príliš tenká. A ktohovie, či potom majú vôbec šancu dostať ešte nejakú úlohu.

Vo filme X-Men: Dark Phoenix dostali hlavný priestor mladšie verzie X-Menov z pôvodnej série. Pred kamerou sa teda znovu objavuje Jennifer Lawrence ako Mystique, Nicholas Hoult ako Beast či James McAvoy a Michael Fassbender ako mladšie verzie profesora Charlesa a Magneta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Famke Janssen #botox #X-Men: Dark Phoenix

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...