Idris Elba ako ženáč a jeho nádherná nevesta! Takto zdobia slávny magazín

Koncom apríla sa herec Idris Elba, pravdepodobne najdiskutovanejšie meno v hre o predstaviteľa nového Jamesa Bonda, oženil. S jeho vyvolenou teraz zdobia obálku známeho magazínu, konkrétne jeho špeciálneho svadobného vydania.

05.06.2019 15:04
debata

Dvojicu pri slávnostnom obrade v Marakéši, ktorý trval tri dni, mal exkluzívnu možnosť sprevádzať a fotografov magazín Vogue. Výsledok môžu teraz vidieť čitatelia v júlovom vydaní časopisu, ktoré prídu do predaja o pár dní.

Štyridsaťšesťročný Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre zdobia Vogue s klasickou svadobnou fotografiou, pod ktorou je podpísaný Sean Thomas. V rozhovore, ktorý celý svadobný editoriál a reportáž sprevádza, sa Elba priznal k tomu, že ho jeho súčasná manželka doslova očarila.

„V podstate sme sa už nerozlúčili od chvíle, keď sme sa prvýkrát uvideli,“ prezradil Elba v interview. S Dhowreovou sa údajne prvý raz videli v nočnom klube vo Vancouveri, keď tam v roku 2017 herec pracoval na filme Hora medzi nami. A bola to láska na prvý pohľad.

„Viete, tento rok oslávim 47 rokov, už som bol raz ženatý a žil som svoj život celkom naplno pred tým, než som stretol Sabrinu. Nebolo mojím plánom urobiť to znovu, oženiť sa… ale,“ naznačil Elba, ako ho očarila jeho polovička. Jedna z vecí, ktorú vraj vďaka nej dokázal urobiť, bolo to, že sa sústredil na svojich blízkych a priateľov. „Sabrina dokázala prehĺbiť priateľstvá s ľuďmi, ktorých som poznal dlhšie ako ju. Prebrala vo mne moju najlepšiu stránku,“ komentoval herec, ktorý sa stále jasne nevyjadril k tomu, či naozaj môže byť novým Bondom.

V úlohe agenta Jej veličenstva momentálne nakrúca svoj posledný film herec Daniel Craig, ktorý je od Elbu starší o necelé štyri roky. Napriek tomu sa však špekuluje o tom, že nový bondovský herec bude musieť byť mladší a že Elba už vo svojom veku nemá šance stať sa špiónom, ktorý by následne mohol predvádzať akčné scény v sérii nasledujúcich filmov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #priateľstvo #Vogue #Idris Elba #James Bond #Sabrina Dhowre

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...