Meghan prvýkrát od pôrodu na verejnosti: Zatienila aj oslávenkyňu kráľovnú!

Za účasti britskej kráľovskej rodiny sa v sobotu začalo v Londýne tradičné výročné defilé pri príležitosti oficiálnych narodenín kráľovnej Alžbety II.

09.06.2019 12:54
debata (5)
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a jej manžel -... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a jej manžel - princ Harry Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a jej manžel - princ Harry sa spoločne objavili na verejnosti prvýkrát od chvíle, čo Meghan porodila syna.

Do ulíc vyšlo viac ako 1400 vojakov v slávnostných červených uniformách, ktorých prehliadku sledovali okrem 93-ročnej panovníčky tisíce ľudí. Prvýkrát od májového narodenia syna sa na verejnej akcii objavil princ Harry s manželkou Meghan.

Kráľovná prišla oblečená v bielom kostýme a prešla centrom britskej metropoly v uzavretom kočiari. Zrejme ešte väčšiu pozornosť pútal otvorený koč, v ktorom sa vedľa vojvodkyne Kate a Camilly usadil Harry oblečený do vojenskej uniformy a Meghan, ktorú priaznivci kráľovskej rodiny nevideli na verejnosti od chvíle, keď pred mesiacom porodila syna.

Britská kráľovná Alžbeta II. sa vezie v...
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a jej manžel -...
+5Vojvodkyňa Camilla a jej nevesta Kate,...

Niekdajšia americká herečka sa tento týždeň na rozdiel od ďalších príbuzných panovníčky nezúčastnila ani londýnskom bankete pre prezidenta Donalda Trumpa, ktorého v minulosti kritizovala.

Následník trónu princ Charles a jeho starší syn princ William tradične na prehliadku vyrazili v radoch vojska na koňoch. Medzi hosťami bola napríklad odstupujúca premiérka Theresa Mayová, ktorá v piatok odišla z čela Konzervatívnej strany a čaká na voľbu svojho nástupcu v premiérskom kresle.

zväčšiť Britská kráľovná Alžbeta II. (vpravo) sa s... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Britská kráľovná Alžbeta II. Britská kráľovná Alžbeta II. (vpravo) sa s členmi svojej rodiny prizerá leteckej prehliadke pri príležitosti jej narodenín. Na zábere zľava: princ William, jeho manželka Kate a deti, vojvodkyňa Camilla a jej manžel princ Charles, princezná Anna.

Súkromne si kráľovná svoje narodeniny pripomenula už v deň svojho narodenia 21. apríla. Britskí monarchovia organizujú oficiálne oslavu narodenín bez ohľadu na skutočný dátum narodenia druhý júnový víkend, kedy si ju môžu vďaka lepšiemu počasie prizerajúci obyvatelia Veľkej Británie lepšie užiť.

Vyvrcholením prehliadky býva popoludňajšie predstavenie kráľovského letectva, ktoré kráľovná s rodinou sleduje z balkóna Buckinghamského paláca.

VIDEO: Pozrite si, aké plány na leto má Mária Čírová

Video

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #prehliadka #rodina #narodeniny #kráľovná Alžbeta II. #vojvodkyňa Meghan

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....