Muži v čiernom sú späť. Aj s nebojácnou ženou! Na premiére bodovala

Úspešná filmová séria Muži v čiernom sa dočkala nového filmu. Willa Smitha však tentoraz strieda nový idol z filmového plátna. S vesmírnymi votrelcami na zemi bojuje Chris Hemsworth.

12.06.2019 09:35
debata
Herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky. Herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky.

Urastený predstaviteľ Thora bol hlavnou hviezdou svetovej premiéry filmu Men in Black: International (Muži v čiernom: Globálna hrozba), ktorá sa konala v New Yorku v utorok večer. Austrálsky rodák rozdával úsmevy a s ľahkosťou pózoval fotografom. Spoločnosť mu robila jeho manželka – španielska herečka Elsa Pataky.

Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...
Herec Chris Hemsworth pózuje na svetovej...
+8Modelka Iskra Lawrence na svetovej premiére...

Na slávnostnú premiéru však dorazil napríklad aj slávny rodinný kamarát manželskej dvojice, ktorá spolu vychováva tri ratolesti. Reč je o hercovi Mattovi Damonovi, ktorého sprevádzala jeho polovička Luciana Barroso. Oba manželské páry vídať často na spoločných dovolenkách. Iba pred pár mesiacmi sa Damonovci vybrali do Austrálie, aby tam strávili dlhší čas s celou rodinou „boha hromu“.

Herečka Tessa Thompson prišla na premiéru filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Tessa Thompson Herečka Tessa Thompson prišla na premiéru filmu Men in Black: International v kreácii Rodarte.

Nový film Muži v čiernom sa však tentoraz neodohráva výlučne pod mužskou taktovkou – potreboval aj silnú ženskú hrdinku. Do tejto úlohy si tvorcovia vybrali herečku Tessu Thompsonovú, ktorá bola na premiére neprehliadnuteľná aj vďaka výraznej striebornej kreácie z dielne Rodarte.

Americká herečka nespolupracovala s Hemsworthom prvýkrát. Dvojica sa už totiž stretla v treťom filme zo série Thor a naposledy aj v snímke Avengers: Endgame. Thompson, ktorá v oboch filmoch stvárnila nebojácnu Valkýru, vraj ukáže dostatok akcie a odvahy aj na plátne s MIB. Do slovenských kín príde novinka vo štvrtok 13. júna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Chris Hemsworth #Muži v čiernom #Elsa Pataky #Tessa Thompson

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...