Kypré krivky, neodolateľný úsmev! Iskra Lawrence zvádzala na premiére

Hoci výraznejšiu svetovú popularitu si zatiaľ užíva jej kolegyňa Ashley Graham, aj modelka Iskra Lawrence sa za posledné mesiace presunula do pozornosti hľadáčika fotografov a záujmu fanúšikov.

13.06.2019 00:00
debata
Modelka Iskra Lawrence na svetovej premiére... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Iskra Lawrence na svetovej premiére filmu Men in Black: International. Modelka Iskra Lawrence na svetovej premiére filmu Men in Black: International.

Britská modelka, ktorá so svojimi krivkami patrí medzi zástupkyne skutočných ženských kriviek, sa objavila v utorok podvečer aj na premiére filmu Muži v čiernom: Globálna hrozba. A jej prítomnosť určite potešila nejedného fanúšika.

Lawrence oblečená do zelených kratších šiat tunikového strihu predviedla fotografom svoju plnšiu figúru. So žiarivým úsmevom a bronzovým leskom pokožky pôsobila zvodne a príťažlivo.

Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...
Herec Chris Hemsworth pózuje na svetovej...
+8Modelka Iskra Lawrence na svetovej premiére...

Iba pred pár týždňami sa modelka zúčastnila ako jeden z hostí aj na filmovom festivale v Cannes, kde zastupovala známeho kozmetického výrobcu. Svojim fanúšikom vtedy sprostredkovala niekoľko momentov zo slávnostnej atmosféry akcie. Na Lawrenceovej však mnohí nepochybne oceňujú aj fakt, že je stále obyčajným dievčaťom, ktoré sa oblečie do mikiny a šortiek a vyrazí na nákupy s kamarátkami.

Podobne ako Grahamovej aj jej sa podarilo dosiahnuť profesionálny (a tiež ekonomický) úspech. Na Instagrame má vyše 4,5 milióna sledovateľov a magazín Forbes ju zaradil do zoznamu 30 under 30, v ktorom každý rok upozorňuje na mladé osobnosti, ktoré formujú a ovplyvňujú svetové dianie.

Modelka, ktorej hodnota majetku sa momentálne odhaduje na dva milióny dolárov, je podľa nich jednou z propagátoriek zdravého obrazu ženskej krásy a ambasádorkou pre skutočné ženy a ich pocit spokojnosti so sebou samými.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Being extra for @extratv today talking all things @aerie swim And yup the hat is #aeriereal too Thanks for the pic @rosgold

Príspevok, ktorý zdieľa i s k r a (@iskra),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Muži v čiernom #vzor #sexy #Iskra Lawrence

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....