Hračky opäť ožili! Hanks, Reeves aj zvodná Hendricks uviedli Toy Story 4

Animák Toy Story: Príbeh hračiek patrí medzi najúspešnejšie filmy svojho žánru v histórii. Prekvapenie, že sa objavil aj štvrtý v poradí, teda asi nepríde. Hviezdy ho uviedli v utorok popoludní v Los Angeles.

13.06.2019 14:05
debata
Herec Tom Hanks a postavička kovboja Woodyho,... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Tom Hanks a postavička kovboja Woodyho, ktorej prepožičal svoj hlas. Herec Tom Hanks a postavička kovboja Woodyho, ktorej prepožičal svoj hlas.

Samozrejme, pri animáku hovoriť o hviezdach vlastne znamená, že by sme mali hovoriť o animovaných postavičkách. Diváci a fanúšikovia sa však dočkali aj tých – lepšie povedané ich životných veľkostí. Na červený koberec však zamierili aj skutočné hollywoodske hviezdy – herci a herečky, ktorí prepožičali svoje hlasy hlavným hrdinom.

Herečka a speváčka Christina Milian.
Herec Keanu Reeves na svetovej premiére filmu...
+9Herec Keegan-Michael Key a jeho partnerka Elisa...

Azda najväčšej odozvy sa dočkal Tom Hanks, dvojnásobný držiteľ Oscara, ktorý prepožičal hlas kovbojovi Woodymu. Príchod Hanksa vyvolal nadšenie fanúšikov aj fotografov a ochotný herec im pózoval a rozdával okolo seba dobrú náladu.

Aj herečka Christina Hendricks predstavila film... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Aj herečka Christina Hendricks predstavila film Toy Story 4. Aj herečka Christina Hendricks predstavila film Toy Story 4.

Podobne sa prezentoval aj herec Tim Allen, ktorého hlas zase diváci môžu spoznať v postave kozmonauta Buzza. Novým prírastkom animovanej série je však Keanu Reeves, ktorého popularitu bolo vidieť na každom metri. Davy fanúšikov sa trhali o to, aby im dal svoj autogram, alebo si urobil selfie.

Červený koberec v utorok ozdobila aj herečka Christina Hendricks, známa najmä z televíznej série Mad Men. Vo filme Toy Story 4 nahovorila postavičku Gaby Gabby. Ryšavka s kyprými krivkami sa pred objektívmi predviedla vo výrazných kvetovaných šatách a asi o niečo viac než ďalšie dámy bola neprehliadnuteľná.

zväčšiť Herec Keanu Reeves si robí selfie s fanúšičkou... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Keanu Reeves si robí selfie s fanúšičkou počas svetovej premiéry filmu Toy Story 4. Herec Keanu Reeves si robí selfie s fanúšičkou počas svetovej premiéry filmu Toy Story 4.

Medzi hosťami premiéry bola napríklad aj speváčka a herečka Christina Millian alebo herečka Rachel Leigh Cook. Viac nájdete v našej galérii. Do slovenských kín príde film až prvý augustový týždeň. So slovenským dabingom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Tom Hanks #Keanu Reeves #Christina Hendricks #animák #Tim Allen #Toy Story 4

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...