Móda MTV Movie Awards: Gal Gadot na jednotku, Lindsey Vonn provokovala

Vyhlásenie cien MTV Movie & TV Awards 2019, ktoré sa konalo v pondelok večer v Los Angeles, sa nezaobišla bez luxusnej módy.

18.06.2019 08:52
debata
Herečka Gal Gadot odovzdala jednu z cien.... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Gal Gadot odovzdala jednu z cien. Oblečená do kreácie Alexander McQueen. Herečka Gal Gadot odovzdala jednu z cien. Oblečená do kreácie Alexander McQueen.

Červený koberec zaplnili hviezdy z nominovaných filmov a televíznych projektov, ale aj hrdinovia z obrazoviek MTV, predovšetkým z jej populárnych reality-šou. Na červenom koberci sa síce neukázali tie najväčšie stars, ale ich prítomnosť potešila aspoň divákov v sále.

Moderátorka Jameela Jamil.
Herečka Sandra Bullock si prevzala cenu za...
+20Na vyhlásenie cien prišla aj herečka Mischa...

Takto sa predviedli napríklad herečky Sandra Bullock či Gal Gadot. Prvá získala cenu za Birdbox, druhá aj pomyselnú za jednu z najlepšie oblečených žien večera. V nohavicovej kreácii Alexander McQueen bola synonymom sofistikovanosti s prídavkom provokácie a chuťou pohrať sa so siluetou. Treba dodať, že táto bývalá Miss Izrael si to môže dovoliť.

Herečka Kiernan Shipka prišla na vyhlásenie v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Kiernan Shipka prišla na vyhlásenie v šatách z dielne Fendi. Herečka Kiernan Shipka prišla na vyhlásenie v šatách z dielne Fendi.

Medzi pôvabné hviezdy večera nepochybne patrila aj hrdinka vynoveného seriálu o čarodejnici Sabrine – Kiernan Shipka. Obliekla ju značka Fendi a zvolila svoj typický monogramový vzor v potlači materiálu, takže nik nebol na pochybách, ktorú značku Shipka v tento večer reprezentuje.

Večer sa niesol aj v znamení minidĺžok a mnoho herečiek či pozvaných dám stavilo práve na tento prvok jemnej provokácie. Odhaľovali svoje vypracované a športom posilnené krivky pred objektívmi. K nim sa radila napríklad herečka Aubrey Plaza, hviezda seriálu Pose MJ Rodriguez či víťazka jednej z kategórii – herečka Elizabeth Moss, ktorá si odnášala cenu za Príbeh služobníčky. Predviedla sa v minišatách s efektným motívom strieborného čínskeho draka na čiernom podklade.

zväčšiť Zľava: Herečky Aubrey Plaza, Elizabeth Moss a... Foto: SITA/AP
Zľava: Herečky Aubrey Plaza, Elizabeth Moss a MJ Rodriguez. Zľava: Herečky Aubrey Plaza, Elizabeth Moss a MJ Rodriguez.

Jednou z najodvážnejších dám večera bola aj lyžiarka Lindsey Vonn, ktorá okrem minidĺžky volila aj odvážny výstrih. Čierny elastický model na telo zdobili výrazné epolety na pleciach so zlatých retiazok a štrasu.

Lyžiarka Lindsey Vonn opäť stavila na odvážny... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Lyžiarka Lindsey Vonn opäť stavila na odvážny outfit. Lyžiarka Lindsey Vonn opäť stavila na odvážny outfit.

Jeden z najzaujímavejších modelov večera však predviedla herečka Tessa Thompson, ktorej voľba padla tentoraz na oversized sako od Thoma Browna. Hviezda filmov ako Thor: Ragnarok či Muži v čiernom: Globálna hrozba už viackrát potvrdila, že sa módou rada hrá a experimentuje s celkovým vyznením, ktoré nemusí byť vždy prvoplánovo ľúbivé. Nebolo ani tentoraz, ale nevšimnúť si ju nebolo možné tiež. Ďalšie dámy aj pánov si pozrite v našej bohatej galérii.

Herečka Tessa Thompson máva fanúšikom. V... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Herečka Tessa Thompson máva fanúšikom. Herečka Tessa Thompson máva fanúšikom. V kreácii Thom Browne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Melissa McCarthy #Gal Gadot #Kiernan Shipka #Lindsey Vonn #MTV Movie and TV Awards

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...