Dokonalá ilúzia! Krásna Munn ako nahá na červenom koberci, ale takto vkusne

Mnohé ženy sa zvyknú vyhýbať telovým tónom, pretože majú pocit, že v nich zaniknú a budú pôsobiť nezdravo. Prípad hollywoodskej herečky Olivie Munnovej to však určite nie je.

19.06.2019 00:00
debata
Herečka Olivia Munn na uvedení šou 'The... Foto: Profimedia
Herečka Olivia Munn na uvedení šou 'The Rook' v kreácii z dielne Galvan. Herečka Olivia Munn na uvedení šou 'The Rook' v kreácii z dielne Galvan.

Kráska známa zo seriálu Newsroom či posledného spracovania Predátora sa objavila na premiére novinky The Rook z produkcie televízie Starz a málokto z nej dokázal spustiť oči. Tmavovláska si totiž obliekla model trblietavých šiat, ktorých odtieň však kopíroval farbu pokožky.

Výsledný efekt bol skutočne zaujmavý. Na prvý pohľad pôsobila Olivia Munn akoby na červený koberec dorazila nahá, alebo minimálne v priehľadnom modeli, ktorý len zvýrazňuje jej príťažlivú figúru.

Všetko však bolo dokonalo skryté a optická ilúzia šiat fungovala ako originálny prvok stylingu a zároveň aj moment výrazného sexepílu nositeľky.

Šaty z dielne Galvan si 38-ročná herečka nevybrala prvýkrát a zdá sa, že spolupráca s týmto módnym domom je pre ňu stávkou na istotu. Istotu, že sa o nej bude písať aj takú, že bude vyzerať skvelo. Páči sa aj vám? Vyjadrite sa v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #móda #Galván #Olivia Munn

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...