Kráľovská rodina vo farbe baby blue ako Čaputová! Na Kate bola radosť pozerať

Tak tomu sa povie vtipná zhoda okolností! Len pár dní po tom, čo sa nová slovenská prezidentka Zuzana Čaputová objavila na inaugurácii v šatách v odtieni baby blue, podobnú farbu predviedla časť britskej kráľovskej rodiny na dostihoch v Ascote.

19.06.2019 10:44
debata (12)
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge bola v šatách... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge bola v šatách z dielne značky Elie Saab skrátka rozkošná. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge bola v šatách z dielne značky Elie Saab skrátka rozkošná.

Veľkolepá udalosť, ktorú si nenechá každoročne ujsť ani britská panovníčka Alžbeta II., bola opäť lákadlom pre stovky pozvaných hostí. Pozornosť sa však sústreďovala práve na členov britskej kráľovskej rodiny.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge a jej manžel -...
Britskú kráľovnú Alžbetu II. na dostihoch v...
+7Vojvodkyňa Catherine z Cambridge bola v šatách...

Samotná panovníčka, 93-ročná Alžbeta II, ktorá bola kedysi vášnivou jazdkyňou na koňoch, sa objavila v kabáte z dielne svojej dvornej dizajnérky Angely Kellyovej. Kabát v odtieni baby blue doplnil rovnako klobúk ozdobený kvetinami z látky. Takmer identický odtieň materiálu predviedla na svojich šatách od Borisa Hanečku počas sobotňajšej inaugurácie aj nová slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.

Britská kráľovná Alžbeta II. dorazila na prvý... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
Britská kráľovná Alžbeta II. dorazila na prvý deň dostihov v Ascote vo farbe baby blue. Britská kráľovná Alžbeta II. dorazila na prvý deň dostihov v Ascote vo farbe baby blue. Podobný modrý odtieň volila aj nevesta jej vnuka Williama, vojvodkyňa Catherine.

Aby však toho nebolo málo, v utorok popoludní sa v znamení modrých tónov niesli aj ďalšie módne voľby kráľovskej rodiny. Na belasý odtieň stavila aj vojvodkyňa Kate, ktorá bola očarujúca. Šaty z dielne dizajnéra Elieho Saaba, ktoré doplnila klobúkom Philip Treacy, boli nádherné. A nositeľka v nich tiež. Kate nešetrila úsmevmi, mala skvelú náladu a fotografi ju zachytili na viacerých momentkách so srdečnými úsmevmi.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová v šatách od... Foto: SITA, Martin Medňanský
Prezidentka SR Zuzana Čaputová počas prehliadky Čestnej stráže po príchode do Prezidentského paláca v rámci jej inaugurácie. Prezidentka SR Zuzana Čaputová v šatách od Borisa Hanečku počas prehliadky Čestnej stráže po príchode do Prezidentského paláca v rámci jej inaugurácie.

Po modrých tónoch siahli v tento deň aj princezné Eugenie a Beatrice. Druhá menovaná sa opäť blížila k povestnej „baby blue“, ktorá je zjavne hitom týchto dní.

Na slávnostnom prvom dni otvorenia päťdňového dostihového maratónu bol prítomný aj holandský kráľ Willem-Alexander so svojou manželkou Maximou. Kráľovský pár je už niekoľko dní na návšteve Veľkej Británie a v pondelok popoludní sa zúčastnil (spoločne so španielskym kráľom a jeho manželkou) aj na slávnostnej bohoslužbe na Windsorskom hrade.

VIDEO: Pozrite si rozhovor s Borisom Hanečkom o šatách pre prezidentku

Video

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #dostihy #farba #kráľovná Alžbeta II. #Ascot #vojvodkyňa Cate #Zuzana Čaputová #baby blue

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...