Pozor na výstrih, slečna Němcová! Češka tasila vnady v odvážnej kreácii

Pozornosť mala patriť najmä luxusným šperkom, ale kúsok si jej pre seba ukradla aj česká modelka a filantropka Petra Němcová. Na nedávnom otvorení butiku klenotníckej značky Chopard.

20.06.2019 15:30
debata (2)
Modelka Petra Němcová prichádza na otvorenie... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka Petra Němcová prichádza na otvorenie butiku Chopard v Londýne. Modelka Petra Němcová prichádza na otvorenie butiku Chopard v Londýne.

Firma sa rozhodla rozšíriť svoje pôsobenie do metropoly Veľkej Británie. Na londýnsku premiéru dorazili mnohé známe osobnosti a medzi nimi aj pôvabná rodáčka z Karvinej.

Němcová si zvolila na slávnostné otvorenie zavinovací metalický model šiat s rozparkom a pomerne hlbokým výstrihom. Práve ten vyznieval v jej prípade pomerne odvážne a mnohé médiá si všimli, že chýbali len centimetre, aby 38-ročná modelka nepredviedla na červenom koberci aj čosi viac ako len doširoka roztvorenú látku véčkového dekoltu.

Modelka Petra Němcová prichádza na otvorenie...
Moderátorka, dizajnérka aj príležitostná...
+5Francúzska herečka Marion Cotillard prichádza...

Samozrejme, na krku Petry Němcovej nechýbali ani luxusné šperky. Modelka dostala možnosť predviesť jeden z najluxusnejších kúskov – náhrdelník zdobený smaragdmi a briliantmi, ku ktorému nechýbali ani náušnice. Rovnako s drahými kameňmi.

Medzi hosťami akcie sa objavila aj hollywoodska elita. Prišli herečky Julianne Moore, Marion Cotillard či herec Colin Firth so svojou manželkou Liviou. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dekolt #Petra Němcová #kráska #Chopard #butik

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...