Krásna Popoluška vo filmovej novinke o Beatles! Takto očarila na premiére

Dokážete si predstaviť svet bez Beatles? Alebo ešte lepšie? Predstaviť si, že ste hudobník a jediný človek na svete, ktorý si pamätá ich tvorbu?

21.06.2019 00:00
debata
Zľava: Spevák Ed Sheeran, Lily James a Himesh... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Zľava: Spevák Ed Sheeran, Lily James a Himesh Patel na premiére filmu Yesterday. Zľava: Spevák Ed Sheeran, Lily James a Himesh Patel na premiére filmu Yesterday.

Áno, znie to bizarne, ale práve to je zápletka nového filmu režiséra Dannyho Boyla pod názvom Yesterday. V Londýne mal premiéru v utorok večer.

Novinka už z traileru naznačuje, že pôjde o zábavný a pritom dojímavý príbeh neúspešného hudobníka, ktorý sa zo dňa na deň stane svetovou hviezdou. Na jej slávnostné uvedenie dorazili všetci hlavní predstavitelia. Režisér Boyle sa rozhodol ústrednú rolu zveriť hercovi Himeshovi Patelovi. Úlohu jeho lásky stvárnila herečka Lily James, svetu známa napríklad aj zo seriálu Panstvo Downton či z poslednej Popolušky.

Herečka Lily James sa na premiére filmu...
Herec Himesh Patel stvárnil vo filme Yesterday...
+6Herec Mark Strong.

Práve Jamesovej, ktorá je medzinárodnou hviezdou, patrila najväčšia pozornosť médií aj fanúšikov. Pôvabná blondínka sa objavila na žltom koberci v kreácii z dielne značky Burberry a bola neprehliadnuteľná. Možno aj preto, že ľahučké šaty inšpirované nočnou košieľkou a jemnou čipkou sa pri pohybe stávali odvážnym modelom, ktorý jemne odhaľoval nositeľkine krivky.

Herečka Lily James na premiére filmu Yesterday. Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Herečka Lily James na premiére filmu Yesterday. Herečka Lily James na premiére filmu Yesterday.

Jamesovú a Patela na utorňajšej premiére doplnil aj spevák Ed Sheeran či komička Kate McKinnon. Aj ich diváci budú môcť v hudobnom filme, ktorý je plný nezabudnuteľných skladieb Beatles, vidieť. Do slovenských kín príde novinka budúci štvrtok – teda 27. júna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #hudba #Lily James #Yesterday

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...