60 prekročila, do centra Bratislavy polonahá vykročila! Ktorá sa to odvážila?

Pri tom, či patrí jej tvorba k skutočnej dizajnovej práci, možno dlho polemizovať. Ale konštatovanie, že návrhárka a spisovateľka Rebecca Justh je žena v ukážkovej forme, sa nedá vyvrátiť.

24.06.2019 00:00
debata (5)
Módna návrhárka a spisovateľka Rebecca Justh. Foto: Profimedia
Módna návrhárka a spisovateľka Rebecca Justh. Módna návrhárka a spisovateľka Rebecca Justh.

Táto extravagantná dáma, ktorá v minulosti prezentovala svoje odevné nápady aj v zahraničí, sa objavila pred pár dňami na letnej verzie prehliadkového maratónu domácich dizajnérov v centre Bratislavy. Tentoraz však nikoho asi nezaujímal dizajn, ale samotná nositeľka. Justh sa totiž vybrala do mesta v priehľadnej suk­ni.

Aj to by vlastne bolo v poriadku – konieckoncov, transparentné materiály patria v letnom období medzi vychytené trendy. Rebecca Justh je však dáma, ktorá už prekročila šesťdesiatku – konkrétne oslávila 62. narodeniny. A v takom prípade je nutné uznať, že vyzerá naozaj výborne.

Samozrejme, aj tu by sa dali viesť polemiky o tom, či v tomto veku by nemala radšej voliť decentnejší odev. Odpoveď by však mohla poskytnúť aj šesťdesiatročná Madonna, ktorá sa nedávno posťažovala, že pre mnohé médiá je stará a nepáči sa jej, ako ju svet odpisuje. Vek totiž podľa nej je iba číslo a dôležitý je mladý duch, ale tiež snaha starať sa o seba a vlastné telo.

Excentrická brunetka, ktorá o svojom starnutí vydala aj knihu, sa zjavne stará o oboje. A rovnako z času na čas sa rada postará aj o nejaký materiál pre šoubiznisové a bulvárne portály. Veľa na to netreba.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #odvaha #priehľadné šaty #Rebecca Justh

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...