Aj tehuľky na červenom koberci chcú byť sexi! Jedna odhalila nohu, druhá rovno obe!

Kto povedal, že ak si volí garderóbu tehotná žena, musí za každú cenu vyberať niečo decentné. Budúce mamičky na BET Awards sa rozhodli inak.

25.06.2019 00:00
debata
Tehotná Eva Marcille sa nezľakla večernej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Tehotná Eva Marcille sa nezľakla večernej kreácie s odvážnym rozparkom. Tehotná Eva Marcille sa nezľakla večernej kreácie s odvážnym rozparkom.

Reč je o modelke Eve Marcille, 34-ročnej televíznej celebrite, ktorá je momentálne tehotná so svojím druhým potomkom. Na slávnostný večer vyhlásenia cien BET Awards však neváhala prísť vo zvodnej róbe v staroružovej farbe a s výrazným rozparkom.

Ray-J, jeho manželka Melody Love Norwood a ich...
Speváčka Lizzo.
+22Pestrofarebná Angela Simmons.

Marcille stavila na kreáciu, ktorá odhaľovala nahú kožu jej pravej nohy. Rozparok sa dvíhal tak vysoko, že to chvíľami vyzeralo akoby mohla odhaliť viac než je vhodné. Marcilleovú sprevádzal jej životná partner Michael Sterling, ktorý sa vraj na druhé dieťa nesmierne teší.

Rovnakú radosť však prejavil na červenom koberci aj Eric Bellinger, americký spevák, ktorý je ženatý s herečkou a speváčkou La'Myiou Goodovou. Aj ona je momentálne v šťastnom očakávaní a k synovi Elyshovi by už o pár mesiacov mal pribudnúť súrodenec.

Dvojica nastávajúcich rodičov Eric Bellinger a... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Dvojica nastávajúcich rodičov Eric Bellinger a La'Myia Good. Dvojica nastávajúcich rodičov Eric Bellinger a La'Myia Good.

Good si na slávnostný večer obliekla šaty s priehľadnou sukňou a odhalila tak obe nohy a svoje tehotenské krivky v čiernom telovom body. Napriek vysokému štádiu tehotenstva sa herečka doširoka usmievala a hrdo pózovala pred objektívmi. O tom, ktorá z dám volila lepšie, môžete hlasovať v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #tehotná #sexy #BET Awards 2019

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...