Krásna Kate má dôvod na úsmev! Post, ktorý kráľovná vykonávala 67 rokov

Je pravdepodobne najmilovanejšou členkou kráľovskej rodiny. Možno aj preto, že jej pôvod nie je tradičný kráľovský.

26.06.2019 12:50
debata
Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza na... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza na workšop Action for Children, ktorý organizovala Kráľovská fotografická spoločnosť.

Vojvodkyňa Kate si znovu zvýšila skupinu fanúšikov, keď sa nedávno stala patrónkou Kráľovskej fotografickej spoločnosti.

Manželka princa Williama sa v utorok popoludní objavila vo Warren Park v Kingstone, aby sa zúčastnila na fotografickom workšope pod názvom Action for Children. Ako inak, na pomoc a vzdelávanie detí. Dorazila so žiarivým úsmevom, v nenútených ale pritom veľmi pôvabných letných šatách s jemným vzorom a sandálmi na klinovom podpätku. A razom sa stala centrom pozornosti fotografov.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza na... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza na workšop Action for Children, ktorý organizovala Kráľovská fotografická spoločnosť. Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza na workšop Action for Children, ktorý organizovala Kráľovská fotografická spoločnosť.

V rovnaký deň zverejnil Buckinghamský palác aj rozhodnutie kráľovnej Alžbety II., že nevesta jej vnuka sa stane patrónkou Kráľovskej fotografickej spoločnosti. Samotná panovníčka bola jej patrónkou dlhých 67 rokov! Teraz sa jej povinností, ale aj ambasádorstva chopí 38-ročná vojvodkyňa Catherine.

Tá svoju náklonnosť pre fotografovanie prejavila už viackrát – aj väčšinu rodinných portrétov jej ratolestí, ktoré zverejňuje Kensingtonský palác, zhotovila sama. Ako uvádzajú zdroje z okolia, aj preto je pre Kate nová patrónska úloha dôvodom na nadšenie a nové aktivity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #vojvodkyňa Kate #fotografia #kráľovná Alžbeta II.

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...