Decentná vo Varoch! Jitka Čvančarová prekvapila, skryla bujný dekolt

Herečka Jitka Čvančarová je povestná svojimi ženskými krivkami a keď príde na slávnostné momenty aj pomerne odvážne výstrihy. Tentoraz však fanúšikov prekvapila a možno aj "sklamala".

01.07.2019 09:30
debata (1)
Herečka Jitka Čvančarová prišla v šatách od... Foto: Profimedia
Herečka Jitka Čvančarová prišla v šatách od Zdenky Imreczeovej. Herečka Jitka Čvančarová prišla v šatách od Zdenky Imreczeovej.

Na červený koberec otváracieho ceremoniálu v Karlových Varoch sa česká herečka obliekla do červených šiat, ktoré okolo jej tela voľnejšie splývali a driek len veľmi náznakovo definoval všitý pás. Aj výstrih, inokedy skutočne odvážne prezentovaný, tentoraz zostal skrytý.

Čvančarovú na festivale v známom kúpeľnom meste sprevádzal manžel Petr Čadek a ako prezradila pre portál Super.cz, výlet do Varov bol pre oboch akýmsi „rande“. „Malý bude mať o dva týždne rok, sme prvýkrát sami dvaja, takže je to také naše rande,“ prezradila.

zväčšiť Jitka Čvančarová s partnerom, Petrom Čadkom,... Foto: Film Servis Festival Karlovy Vary
Jitka Čvančarová Jitka Čvančarová s partnerom, Petrom Čadkom, prichádzajú na úvodný ceremoniál MFF Karlove Vary v roku 2017.

Na slávnostnom ceremoniáli sa objavilo množstvo známych českých herečiek. Ich módu si môžete pozrieť v galérii a prečítať o nej aj u nás – v hodnotení redakcie Pravdy tu.

Julianne Moore s manželom,  Bartom...
Missky Nikol Švantnerová (vľavo) v kreácii...
+25Jún 2010 - Julianne Moore
V zoznamoch...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #dekolt #Jitka Čvančarová #zahalená

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...