Geislerová, Vágnerová či Svátková! Jedna krajšia ako druhá, pili pre dobrú vec

Úroveň českého filmového festivalu v Karlových Varoch je pokojne porovnateľná aj s jeho zahraničnými "kolegami". A nielen čo sa ponuky filmov týka. Darí sa aj domácim hviezdam.

01.07.2019 13:34
debata
Herečky Hana Vágnerová (vľavo) a Lenka Krobotová. Foto: Moët & Chandon
Herečky Hana Vágnerová (vľavo) a Lenka Krobotová. Herečky Hana Vágnerová (vľavo) a Lenka Krobotová.

Po slávnostnom piatkovom otvorení sa väčšina prítomných herečiek stretla opäť na ďalší deň v rámci charitatívnej akcie známeho výrobcu luxusného šampanského, ktoré patrí medzi obľúbené moky filmových hviezd. Už tradične sa podpisovala veľká fľaša festivalového šampusu a neznámy majiteľ si ju následne vydražil za sumu 350-tisíc českých korún. Tie dostane nezisková organizácia Hledáme rodiče, ktorej patrónkou je herečka Jitka Schneiderová. Charitatívny „prípitok“ aj osobne uvádzala.

Bývalá česká Miss Nikol Švantnerová v šatách...
Herečka Jana Plodková.
+17Herečka a komička Iva Pazderková.

Okrem Schneiderovej, ktorá vyzerala veľmi pôvabne v sivých šatách s krištáľovými detailmi na vrchnej tylovej vrstve sa medzi hosťami eventu Toast for cause objavili napríklad aj herečky Lenka Krobotová, Jitka Čvančarová, Iva Pazderková či Hana Vágnerová.

Zaujali všetky, posledná menovaná azda ešte o kúsok viac svojím dievčenským pôvabom a tiež kreáciou minišiat so sukňou z peria. Nesklamala ani herečka Anna Geislerová, ktorej módny štýl je považovaný za jeden z najkomplexnejších v rámci českej hereckej scény. Tentoraz stavila na metalické strieborné šaty s detailom mašle na chrbte.

Herečka a spisovateľka Vlastina Svátková na... Foto: Moët & Chandon
Herečka a spisovateľka Vlastina Svátková na charitatívnej akcii v Karlových Varoch. Herečka a spisovateľka Vlastina Svátková na charitatívnej akcii v Karlových Varoch.

Medzi pozvanými sa objavila aj slovenská rodáčka Vlastina Svátková, herečka a spisovateľka, ktorá zvolila čierne šaty s kvetinovým motívom a doplnila ich modrými topánkami na podpätku s remienkami na priehlavku. Akciu si nenechali ujsť ani modelky, medzi nimi pôvabná Nikol Švantnerová, veteránka Iva Kubelková či niekdajšia česká topmodelka Hana Soukupová.

zväčšiť Na charitatívnu akciu Prípitok pre dobrú vec... Foto: Moët & Chandon
Na charitatívnu akciu Prípitok pre dobrú vec prišli mnohé známe tváre českej filmovej scény. Na charitatívnu akciu Prípitok pre dobrú vec prišli mnohé známe tváre českej filmovej scény.

Na vydraženej fľaši slávnej značky šampanského nechýbal ani podpis herečky Julianne Mooreovej, hlavnej zahraničnej hviezdy tohtoročného festivalu. Rovnako tam podpis zanechal aj jej manžel Bart Freundlich a kolega Billy Crudup, s ktorými predstavila vo Varoch film Po svadbe.

VIDEO: Aký bol štart filmového festivalu v Karlových Varoch

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #charita #Anna Geislerová #šampanské #Hana Vagnerová #Vlastina Svátková #Nikol Švantnerová #Hana Soukupová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...