Ohňostroj úsmevov, krásna v bielej! Kate na Wimbledone opäť žiarila

Minulý rok prekvapila v spoločnosti švagrinej, tentoraz sa prvá účasť vojvodkyne Kate na tenisovom turnaji vo Wimbledone konala len v spoločnosti ochranky a predstaviteľov tenisovej federácie.

02.07.2019 16:38
debata (3)
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na... Foto: Reuters, CARL RECINE
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na zápas vo Wimbledone v šatách od Suzanne Crabbovej. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na zápas vo Wimbledone v bielych šatách od Suzanne Crabbovej.

Manželka princa Williama dorazila na utorňajšie zápasy a od prvého momentu sa ocitla v centre pozornosti. Veď prečo aj nie, keď ju sprevádzali traja ochrankári. Kate je však zjavne už na ich spoločnosť zvyknutá a po areáli kurtov sa pohybovala veľmi nenútene a s úsmevom.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge (v strede) si...
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa na...
+3Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa na...

Ten mali šancu prezrieť si vo viacerých variáciách aj zástupcovia médií a fotografi, ktorí Kate cvakali ako besní. Vojvodkyňa v dobrej nálade sedela na mieste vo VIP tribúne a na jej tváry sa striedal smiech, údiv, nadšenie aj spokojnosť.

Tridsaťsedemročná Britka, ktorá je miláčikom národa, si na svoju prvú tohtoročnú účasť na tenisovom turnaji obliekla model bielych šiat od Suzzanah Crabbovej. Prepásala ich opaskom s detailom mašle z dielne Alexandra McQueena a doplnila čiernymi lodičkami s hrubším podpätkom. Pohľad na ňu bol opäť veľmi príjemný. Kate skrátka nesklamala ani na módnom poli.

zväčšiť Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa na... Foto: Reuters, CARL RECINE
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa na Wimbledone predviedla v bielych šatách a strúhala jeden úsmev za druhým. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa na Wimbledone predviedla v bielych šatách a strúhala jeden úsmev za druhým.

Stále sa očakáva, že turnaj si nenechá ujsť ani vojvodkyňa Meghan, ktorá je dobrou priateľkou tenisovej šampiónky Sereny Williamsovej (tá bola pozvaná aj na svadbu Meghan a Williama). Jej prvý zápas na turnaji bol naplánovaný na utorok podvečer.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krása #wimbledon #Sama #biele šaty

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...