Krásna Zeta-Jones v Ríme: Ku Koloseu vzala aj dcéru, očarili obe!

Paríž vymenili za Rím! Módni novinári a hviezdy sa vo štvrtok večer stretli na prehliadke talianskej značky Fendi Couture na počesť zosnulého Karla Lagerfelda. Bola bombastická.

05.07.2019 12:00
debata (2)
Herečka Catherine Zeta-Jones si tiež prišla... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Herečka Catherine Zeta-Jones si tiež prišla pozrieť novú kolekciu Fendi Couture pri rímskom Koloseu. Herečka Catherine Zeta-Jones si tiež prišla pozrieť novú kolekciu Fendi Couture pri rímskom Koloseu.

Okrem kreácií, medzi ktorými sa objavili večerné šaty zošívané z drobnučkých dielikov kožušiny, bola módna šou výnimočná aj pre zvolené miesto. Hostia si zasadli neďaleko slávneho Kolosea a pod touto panorámou mohli sledovať módu ateliéru, s ktorým zosnulý Karl Lagerfeld pracoval vyše polstoročie.

Medzi pozvanými hosťami nechýbali známe tváre ako Susan Sarandon, Lisa Bonet a jej manžel Jason Momoa či herečka Kiernan Shipka. Pozornosť na seba však strhla aj herečka Catherine Zeta-Jones, ktorá priviedla tiež dcéru Carys Douglasovú.

Defilé prehliadky Fendi Couture Jeseň/Zima...
Herec Jason Momoa a jeho manželka Lisa Bonet na...
+10Modelka na prehliadke Fendi Couture Jeseň/Zima...

Najmä filmová diva pútala pozornosť svojimi pôvabmi a predviedla fotografom príťažlivú podobu v červených šatách. Tento rok čaká Zetu-Jonesovú oslavu životného jubilea, v septembri dovŕši päťdesiate narodeniny.

Ako matka dvoch už takmer dospelých detí a na prahu päťdesiatky však potvrdzuje, že je stále očarujúcou filmovou divou. Veď posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Catherine Zeta-Jones #Fendi

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....