Leví kráľ je späť! Premiéru ovládla Beyoncé s dcérou, fanúšikovia šaleli

Najočakávanejšia premiéra leta? Nové spracovanie príbehu Leví kráľ patrí nepochybne medzi ťaháky. A taká bola aj slávnostná premiéra.

10.07.2019 10:03
debata
Speváčka Beyonce prišla na premiéru novej... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Speváčka Beyonce prišla na premiéru novej verzie filmu Leví kráľ v kreácii Alexander McQueen. Sprevádzala ju dcérka Blue Ivy. Speváčka Beyonce prišla na premiéru novej verzie filmu Leví kráľ v kreácii Alexander McQueen. Sprevádzala ju dcérka Blue Ivy.

V utorok podvečer sa v Los Angeles objavili desiatky známych tvárí, ktorých hlasy zaznejú v novom filme vytvorenom pomocou najnovších technológií. Príbeh Levieho kráľa ožíva tak akoby ste sa pozerali na skutočné zvieratá, z ich tlám však znejú hlasy hollywoodskych hviezd.

Herečka Yara Shahidi tiež prišla na premiéru...
Speváčka Beyonce prišla na premiéru novej...
+17Herec Billy Eichner pózuje v obleku značky Paul...

Azda najväčšiu pozornosť na seba v utorok strhla speváčka Beyoncé Knowles, ktorá vo filme nahovorila levicu Nalu. Na červený koberec zamierila v spoločnosti dcérky Blue Ivy a obliekla sa skutočne pompézne – do trblietavého saka Alexander McQueen, ktoré doplnila priehľadná tylová sukňa pošívaná krištáľmi.

zväčšiť Herec Donald Glover si urobil aj fotografiu s... Foto: Reuters, Mario Anzuoni
Herec Donald Glover si urobil aj fotografiu s fanúšikmi. Herec Donald Glover si urobil aj fotografiu s fanúšikmi.

Zaujímavé bolo, že na premiéru dorazili aj Knowlesovej bývalé kolegyne z formácie Destiny's Child a trošku to vyzeralo akoby sa s bývalou členkou dohodli. Všetky stavili na striebornú metalízu a zladenú farebnosť.

Medzi pozvanými hviezdami nechýbal napríklad ani Donald Glover, známy tiež ako Childish Gambino. Ten dostal úlohu asi najdôležitejšiu – v príbehu totiž prepožičal hlas hlavnému hrdinovi Simbovi. V kinách po celom svete, kde sa príbeh nebude dabovať, budú diváci počuť tiež Billyho Eichnera, Alfre Woodardovú či komika a moderátora Johna Olivera. To však nie je prípad Slovenska, u nás sa film uvádza s dabingom.

Speváčka Meghan Trainor a jej partner Daryl... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Meghan Trainor a jej partner Daryl Sabara spoločne na premiére Levieho kráľa. Speváčka Meghan Trainor a jej partner Daryl Sabara spoločne na premiére Levieho kráľa.

Slávnostná premiéra filmu bola výnimočnou udalosťou aj pre afroamerickú šoubiznisovú komunitu. Na červenom koberci sa objavilo množstvo jej zástupcov, medzi nimi napríklad herečka Yara Shadidi, herec Chiwetel Ejiofor, Skai Jackson či sestry Chloe a Halle Baileové. Medzi hosťami sa však objavila tiež speváčka Meghan Trainor či sestry Emily a Zooey Deschanelové. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #premiéra #dcéra #hviezdy #Leví kráľ

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...