Vlhovej rivalka Shiffrinová ako sexy diva! A pozrite sa na Vonnovú, to je róba!

Aj športovci majú svojich Oscarov. Čo sa tých amerických týka, každoročne sa stretávajú na ceremoniáli ESPY Awards. A je to veľká vec!

11.07.2019 09:53
debata (2)
Lyžiarka Mikaela Shiffrin (vľavo) v kreácii... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Lyžiarka Mikaela Shiffrin (vľavo) v kreácii Pronovias a snoubordistka Chloe Kim v šatách Prada. Lyžiarka Mikaela Shiffrin (vľavo) v kreácii Pronovias a snoubordistka Chloe Kim v šatách Prada.

V stredu večer sa v Los Angeles konalo ďalšie vyhlásenie a okrem hviezd športových odvetví nechýbali medzi pozvanými hosťami ani hollywoodske hviezdy či speváci a modelky. Predovšetkým, aby odovzdali trofeje tým najlepším.

Hokejista P.K. Subban a jeho partnerka Lindsey...
Alex Morgan z národného amerického ženského...
+25Lyžiarka Mikaela Shiffrin prišla v kreácii...

Na červenom koberci sa striedali dámy vo večerných róbach a sexy kreáciách – pri športovkyniach treba povedať, že ich takto verejnosť často nevidí a tak je to zmena viac než pozoruhodná. A mnohokrát pre oči veľmi príjemná.

Napríklad slalomárka Mikaela Shiffrinová, ktorá bola azda najväčšou rivalkou slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej, bola na nepoznanie. V bielych minišatách s trblietavou výšivkou a strapcami z krištálikov od značky Pronovias vyzerala sexy, ale aj elegantne. Bezchybná bola aj úprava, účes či líčenie.

Lyžiarka Lindsey Vonn predviedla svoje ukážkové... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lyžiarka Lindsey Vonn predviedla svoje ukážkové nohy. Lyžiarka Lindsey Vonn predviedla svoje ukážkové nohy.

Aj Shiffrinovej kolegyňa Lindsey Vonn nesklamala. Blondínku možno prirovnať k našej domácej tenistke Dominike Cibulkovej – je viac než zjavné, že miluje módu, najnovšie trendy a luxus. Tentoraz ich spojila v bielych trblietavých šatách s poriadny vysokým rozparkom. A odhalila ukážkové nohy.

Do tretica zaujala aj ďalšia dáma zo svahov. Reč je o americkej snoubordistke Chloe Kimovej. Táto dáma s ázijskými génmi v žilách stavila na kreáciu z dielne Prada, ktorú doplnila masívnejšími čiernymi sandálmi rovnakej značky.

Herečka Elle Fanning v kreácii Celine by Hedi... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Elle Fanning v kreácii Celine by Hedi Slimane. Herečka Elle Fanning v kreácii Celine by Hedi Slimane.

Samozrejme, zahanbiť sa nedali ani zástupkyne šoubiznisu. Medzi nimi nepochybne žiarila herečka Elle Fanning v striebornej kreácii Celine by Hedi Slimane. Najsexy dámou večera sa opäť stala speváčka Ciara, ktorá je ozdobou ceremoniálu každoročne. Sprevádza vždy svojho manžela, Russella Wilsona z tímu amerického futbalu Seattle Seahawks. Tento rok stavila na čiernu róbu s výrazným rozparkom a prestrihmi na úzkom drieku. Nechýbal ani odvážny výstrih.

Hráč NFL Russell Wilson z tímu Seattle Seahawks... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Hráč NFL Russell Wilson z tímu Seattle Seahawks a jeho manželka Ciara prišli spoločne. Hráč NFL Russell Wilson z tímu Seattle Seahawks a jeho manželka Ciara prišli spoločne.

Čo sa rozparkov týka, tie boli tento rok zjavným hitom. Šaty s odhaľujúcimi prestrihmi volili viaceré dámy. Všetky nájdete v našej bohatej galérii. V ankete môžete vybrať najsexy dámu zo zasnežených svahov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #móda #ceremoniál #Mikaela Shiffrinová #ESPY #Lindsey Vonn #Chloe Kimová

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...