Športové krásky opäť v gala! Vonnová úplne dokonalá, Shiffrinová rozkvitla

Športové hviezdy majú tento týždeň v Amerike pestrý program. Po vyhlásení cien ESPY Awards sa mnohé z nich objavili aj na galaprograme televízie Nickelodeon. Detský kanál rozdáva tiež ceny pre najobľúbenejších športovcov.

12.07.2019 09:25
debata
Lyžiarka Lindsey Vonn sa predviedla ako... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Lyžiarka Lindsey Vonn sa predviedla ako mimoriadne elegantná dáma. Lyžiarka Lindsey Vonn sa predviedla ako mimoriadne elegantná dáma.

O tom, že aj neplnoletí diváci sú športoví fanúšikovia, svedčalo nadšenie pozvaných detí a tínedžerov, ktoré sa mohli stretnúť so svojimi hrdinami. A športovci sa im odmenili zábavou, ochotou trochu sa „zhovadiť“ aj nadšenými ďakovnými rečami.

Snoubordistka Chloe Kim prišla na vyhlásenie...
Lyžiarka Lindsey Vonn sa predviedla ako...
+9Hráč amerického futbalu Russell Wilson, jeho...

Medzi ocenenými sa tento rok ocitla napríklad snoubordistka Chloe Kimová či členka amerického futbalového tímu Megan Rapinoe, ktorá nedávno pomerne otvorene kritizovala Donalda Trumpa. Cenu pre legendu si odnášal basketbalista Dwayne Wade. A po ďakovačke skončil v zlatom slize, čo je na cenách Nickelodeon už tradícia.

Zahanbiť sa však nenechali ani športové krásky, ktoré sa deň predtým predvádzali v luxusných róbach na galevečere ESPY. Lyžiarka Lindsey Vonn tentoraz vymenila sexy imidž s rozparkami za veľmi príťažlivé čierne šaty trojštvrťovej dĺžky s nadýchanou sukňou. Model zdobil trblietavý dezén a ružové stuhy ako ramienka, ktoré doplnila aj lodičkami v podobnom odtieni a zamatovom vyhotovení.

Slalomárka Mikaela Shiffrin vyzerala opäť veľmi... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Slalomárka Mikaela Shiffrin vyzerala opäť veľmi pôvabne. Slalomárka Mikaela Shiffrin vyzerala opäť veľmi pôvabne.

Aj zjazdárka Mikaela Shiffrinová, ktorá sa večer predtým predvádzala v minišatách Pronovias, tentoraz volila decentnejšie a zároveň ležérnejšie. Spojila široké nohavice v florálnou potlačou a levanduľový top s odhalenými ramenami. Takpovediac letný look korunovali plavé kadere lemujúce tvár.

Pravdepodobne najsúčasnejší model, na ktorý nepochybne nadšene reagovali aj tínedžeri, predviedla spomenutá Chloe Kimová. Snoubordistku obliekla športová značka Nike a jej odev bol fúziou športových prvkov so street-wearom a variáciou na večernú módu. Výsledok bol rozhodne zaujímavý.

Hráč amerického futbalu Russell Wilson, jeho... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Hráč amerického futbalu Russell Wilson, jeho manželka Ciara a ich dve deti Future Zahir Wilburn a Sienna Princess Wilson. Hráč amerického futbalu Russell Wilson, jeho manželka Ciara a ich dve deti Future Zahir Wilburn a Sienna Princess Wilson.

V rámci programu vystúpila napríklad speváčka Ciara – ďalšia z dám, ktorá sa objavila na oboch športových akciách dva večery po sebe. Na oboch sprevádzala manžela Russella Wilsona, na ceny Kids Choice Sports Awards však vzali aj svoje dve ratolesti. Rovnako tak spravili aj ďalšie známe hviezdy. Viac v galérii vyššie. Dolu si môžete pozrieť aj galériu z cien ESPY Awards.

Hokejista P.K. Subban a jeho partnerka Lindsey...
Alex Morgan z národného amerického ženského...
+25Lyžiarka Mikaela Shiffrin prišla v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #gala #Ciara #hviezdy #Mikaela Shiffrinová #Kids Choice Sports Awards #Lindsey Vonn #Chloe Kimová

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...