Ako najlepšie kamarátky! Meghan a Kate žiarili na Wimbledone, ktorá viac?!

Na kurte sa odohrával očakávaný a sledovaný zápas, no mnohé zraky sa upierali aj smerom do kráľovskej lóže. Na finálový zápas ženskej dvojhry vo Wimbledone prišli vojvodkyne Kate aj Meghan spoločne. Dokonca aj s Pippou Middletonovou.

13.07.2019 19:01
debata (8)
zväčšiť Švagriné a vojvodkyne Kate (vľavo) a Meghan sa... Foto: SITA/AP, Ben Curtis
APTOPIX Britain Wimbledon Tennis Švagriné a vojvodkyne Kate (vľavo) a Meghan sa dobre spolu zabávali, živo konverzovali a užívali si atmosféru zápasu Medzi Simone Halepovou a Serenou Williamsovou.

Trio dám sa usadilo vedľa seba do prvého radu v špeciálnom boxe, ktorý je určený pre VIP hostí. Zraky divákov, ale najmä médií, ktoré s radosťou tvoria bulvárne kauzy, sa upierali najmä smerom k dvojici vojvodkýň. Ak niekto ešte aj po ich stredajšej spoločnej účasti na charitatívnom zápase v konskom póle pochyboval o ich vzťahu, teraz už by nemal.

Vojvodkyňa Catherine prichádza na finále...
Vojvodkyňa Meghan vyzerala očarujúco na...
+12Vojvodkyňa Catherine sa stretla aj s...

Obe dámy doslova žiarili a rozdávali úsmevy na všetky strany. Ale nielen to. Živo medzi sebou komunikovali, hodnotili zápas a dianie na kurte a povzbudzovali. Užili si aj privítanie moderátorom, ktorý na Wimbledone ohlasuje výnimočných hostí. Hneď za duom vojvodkýň bola usadená tenisová legenda Martina Navrátilová a jej partnerka.

Vojvodkyňa Meghan prichádza v dobrej nálade na... Foto: SITA/AP, Ben Curtis
Vojvodkyňa Meghan prichádza v dobrej nálade na finále ženskej dvojhry vo Wimbledone. Za ňou Pippa Matthews-Middleton. Vojvodkyňa Meghan prichádza v dobrej nálade na finále ženskej dvojhry vo Wimbledone. Za ňou Pippa Matthews-Middleton.

Pozornosť sa, samozrejme, upierala aj na módne voľby dám. Tentoraz to bola Meghan, ktorá stavila na „tenisovú bielu“ v podobe košeľovej blúzky. Doplnila ju plisovanou sukňou s výrazným modro-čiernym grafickým abstraktným vzorom z dielne BOSS.

Vojvodkyňa Catherine prichádza na finále... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Catherine prichádza na finále Wimbledonu v zelených šatách Dolce & Gabbana. Vojvodkyňa Catherine prichádza na finále Wimbledonu v zelených šatách Dolce & Gabbana.

Jej švagriná ju však akosi znovu „zatienila“. Výber zelených šiat Dolce & Gabbana z nej urobil väčší magnet pre objektívy. Sestra vojvodkyne Kate, Pippa Matthews-Middleton zvolila biele šaty s belasým florálnym vzorom a nežnými volánikmi na rukávikoch.

V galérii si pozrite všetky tri dámy na sobotňajšom zápase vo Wimbledone a v ankete môžete vybrať tú najpôvabnejšiu podľa vás. O výsledkoch zápasu čítajte v rubrike Šport.pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #vzťah #wimbledon #kamarátky #švagriná #vojvodkyňa Meghan

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...