Súboj sexy dám na premiére akčáku leta! Hobbs a Shaw dostali zvodné posily

Neuveriteľný divácky úspech série Rýchlo a zbesilo sa dočkal novinky - na plátna kín sa dostávajú osudy policajta Hobbsa v podaní Dwayna Johnsona, ktorému sekunduje Shaw, inak Jason Statham.

15.07.2019 00:00
debata
Hereckí kolegovia Eiza Gonzalez (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Hereckí kolegovia Eiza Gonzalez (vľavo) a Dwayne Johnson. Hereckí kolegovia Eiza Gonzalez (vľavo) a Dwayne Johnson.

V sobotu podvečer sa v Los Angeles uskutočnila slávnostná premiéra akčnej novinky, ktorá pravdepodobne rovnako pritiahne do kín milióny divákov. A to aj bez hlavnej hviezdy série – Vina Diesela. Novou posilou je naopak obľúbený Idris Elba, tentoraz ako hlavný zloduch.

Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley...
Herec Jason Statham na premiére filmu Hobbs &...
+11Speváčka a herečka Eve. Aj táto dáma má...

Na slávnostné premietanie dorazili obaja hlavní predstavitelia a fanúšikovia s nadšením čakali na to, aby sa s nimi odfotili či dali im autogram. Samozrejme, nechýbali ani krásne herečky, ktoré sú súčasťou filmového príbehu.

Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie Huntington-Whiteley. Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie Huntington-Whiteley.

Azda najviac pozornosti si vyslúžila Vanessa Kirby. Britská herečka, známa vďaka úlohe v seriáli The Crown či ostatnom akčnom Mission: Impossible, nesklamala. Vyzerala očarujúco a supersexy. Vďaka za to patrila nielen jej fyzickým pôvabom, ale aj šatám Tom Ford. Jej kolegyňa Eiza Gonzales, mexická kráska, stavila na zahaľujúcu, ale elegantnú kreáciu.

Herečka Vanessa Kirby v šatách Tom Ford. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Vanessa Kirby v šatách Tom Ford. Herečka Vanessa Kirby v šatách Tom Ford.

Ak sa na premiére objaví Jason Statham, s vysokou pravdepodobnosťou sa dá očakávať aj účasť jeho životnej partnerky – britskej topmodelky Rosie Huntington-Whiteleyovej. A samozrejme, nechýbala ani ona.

Práve niekdajšia hviezda Victoria's Secret patrila medzi najzvodnejšie dámy večera. V bielych šatách s vysokým rozparkom odhaľovala dokonalú figúru, rafinované boli aj transparentné prestrihy na boku šiat. V ankete môžete vybrať najsexy dámu večera aj vy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eiza Gonzáles #Jason Statham #Dwayne Johnson #Rosie Huntigton-Whiteley #Vanessa Kirby

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...