Krásna Kate si Wimbledon užila konečne s manželom! Finále prilákalo hviezdnych hostí

Veľké finále a pravdepodobne aj najsledovanejší zápas Wimbledonu. Bez účasti zástupcov kráľovskej rodiny sa zaobísť nemohol. Bez tých najobľúbenejších.

14.07.2019 17:23
debata (9)
Princ William a Catherine, vojvodkyňa z... Foto: Reuters, POOL
Princ William a Catherine, vojvodkyňa z Cambridge prichádzajú na finále mužskej dvojhry vo Wimbledone. Vojvodkyňa mala na sebe šaty Emilia Wickstead. Princ William a Catherine, vojvodkyňa z Cambridge prichádzajú na finále mužskej dvojhry vo Wimbledone. Vojvodkyňa mala na sebe šaty Emilia Wickstead.

Na nedeľňajší zápas medzi Novakom Djokovicom a Rogerom Federerom dorazili spoločne manželia William a Kate, teda vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge. Kráľovská lóža bola v nedeľu popoludní plná známych tvárí, medzi nimi sa objavili herci ako Benedict Cumberbatch a Tom Hiddleston či operná diva Katherine Jenkins. Do prvého radu, najbližšie ku kurtom však usadla pôvabná trojnásobná mama a jej manžel s kráľovskou krvou v žilách.

Na finále mužskej dvojhry prišla aj operná...
Princ William a Catherine, vojvodkyňa z...
+10Herec Benedict Cumberbatch a operná diva...

Vojvodkyňa Kate sa tentoraz rozhodla pre nežnú belasú farbu šiat a volila model od dizajnérky Emilie Wicksteadovej. Doplnila ho jemnou listovkou a sandálmi so zatvorenou špičkou a remienkom okolo členkov.

Členovia kráľovskej rodiny sa ani tentoraz nevyhli „povinnostiam“ v podobe oficialít. Jednou z nich bola aj návšteva a krátka konverzácia s mladými dievčatami a chlapcami, ktorí počas Wimbledonu zbierali loptičky. Obaja ich vraj povzbudzovali v ďalšej kariére, medzi nimi sú totiž často mladí tenisoví adepti.

zväčšiť Herec Benedict Cumberbatch a operná diva... Foto: Reuters, ANDREW COULDRIDGE
Herec Benedict Cumberbatch a operná diva Katherine Jenkins tiež usadli do kráľovskej lóže. Herec Benedict Cumberbatch a operná diva Katherine Jenkins tiež usadli do kráľovskej lóže.

Pozornosť fotografov si v kráľovskej lóži vyslúžil aj miliardár Jeff Bezos, na ďalších miestach sa zase objavili známe idoly súčasnej mladej generácie ako topmodelka Kendall Jenner či Brooklyn Beckham, najstarší syn Victorie a Davida Beckhamovcov.

Svoje hviezdy si pózývali aj mnohí sponzori. Napríklad známa značka piva mala medzi pozvanými herečku kate Beckinsaleovú či modela Davida Gandyho. Dizajnér Ralph Lauren hostil hercov ako Henry Golding či herečku Letitiu Wrigtovú z Čierneho pantera.

zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge sa usadila v kráľovskej lóži na finálovom zápase mužskej dvojhry vo Wimbledone. O titul bojoval Novak Djokovic a Roger Federer. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge sa usadila v kráľovskej lóži na finálovom zápase mužskej dvojhry vo Wimbledone. O titul bojoval Novak Djokovic a Roger Federer.

Ani tentoraz nechýbala Pippa Middleton, no už sa neusadila vedľa svojej sestry ako to bolo v sobotu, keď sa na ženskom finále objavili obe vojvodkyne Meghan a Kate a Pippa im robila spoločnosť.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #finále #wimbledon #zápas #hviezdy #celebrity #Princ Wiliam

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...