Vojvodkyňa Meghan na premiére! Zatienila Beyoncé, očarila aj s kilami po pôrode

Stáva sa to len málokedy. Ale na londýnskej premiére filmu Leví kráľ sa musela speváčka a herečka Beyoncé zmieriť s tým, že nebude hlavnou hviezdou.

15.07.2019 09:02
debata (10)
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v kreácii od Jasona Wu. Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v kreácii od Jasona Wu.

Dôvod je celkom prozaický – filmovú premiéru noivého spracovania legendárneho animovaného príbehu si prišli pozrieť aj manželia z britskej kráľovskej rodiny, princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu prišla oblečená v...
Spevák Elton John a jeho manžel David Furnish.
+18Princ Harry sa zhovára so šéfom štúdií Disney...

Americko-kanadská herečka sa v posledných dňoch objavila na verejnosti viackrát, ale pre ňu a manžela Harryho išlo o vôbec prvú filmovú premiéru, na ktorej sa zúčastnili ako manželia.

Meghan na akciu vyrazila necelých desať týždňov po pôrode synčeka Archieho a zvolila čierny model šiat od dizajnéra Jasona Wu. Aj napriek zoštíhľujúcej farbe bolo vidieť, že so zhadzovaním popôrodných kíl sa 37-ročná Meghan, narozdiel od svojej švagrinej Kate, neponáhľa. Šaty zvýraznili jej plnšie poprsie a stále jemné popôrodné bruško.

zväčšiť Princ Harry sa zhovára so šéfom štúdií Disney... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry sa zhovára so šéfom štúdií Disney Robertom Igerom, kým jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu sa objíma so speváčkou Beyonce. Princ Harry sa zhovára so šéfom štúdií Disney Robertom Igerom, kým jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu sa objíma so speváčkou Beyonce.

Vojvodkyňa s manželom sa stretli aj so spomenutou Beyoncé, ktorá v novej filmovej verzii Levieho kráľa nadabovala levicu Nalu. Americká hudobná diva údajne Meghan označila za „moju princeznú“ a tiež jej počas krátkeho stretnutia povedala, aký nádherný je jej synček Archie.

Speváčka Beyonce v kreácii Cong Tri. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Speváčka Beyonce v kreácii Cong Tri. Speváčka Beyonce v kreácii Cong Tri.

Trojnásobná mama Beyoncé sa objavila na londýnskej pôde v zlatých šatách Cong Tri a spoločnosť jej robil manžel Jay-Z. Medzi pozvanými hercami nechýbali ani ďalšie „hlasy“ postavičiek z filmového príbehu. Prišiel Seth Rogen či Keegan-Michael Key. Na premiére sa zúčastnil aj herec Vin Diesel či spevák Elton John s manželom. Viac nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Beyonce #premiéra #Leví kráľ #vojvodkyňa Meghan

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...