Žiari šťastím?! Angelina Jolie ovládla Comic-Con, dlho nevyzerala lepšie

Už o pár mesiacov príde do kín očakávané pokračovanie rozprávky Vládkyňa zla. Herečka Angelina Jolie, ktorá v ňom stvárňuje hlavnú rolu, však má už ďalšie projekty.

21.07.2019 12:39
debata (3)
Herečka Angelina Jolie na akcii Comic-Con... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Angelina Jolie na akcii Comic-Con International v San Diegu. Herečka Angelina Jolie na akcii Comic-Con International v San Diegu.

Jeden z nich, nový projekt štúdií Marvel, prišla predstaviť osobne na festival Comic-Con v americkom San Diegu. A vyslúžila si ovácie fanúšikov.

Šesťnásobná mama na Comic-Cone uviedla projekt The Eternals, ktorého premiéra je v kinách naplánovaná až na november budúceho roka. Komiksoví fanúšikovia sa však zjavne už dnes nevedia dočkať, čo im novinka prinesie.

Isté je, že okrem Jolieovej to bude napríklad aj herečka Salma Hayek alebo herci Richard Madden a Brian Tyree Henry. Samotná Jolie sa počas Comic-Conu predviedla v spoločnosti Hayekovej a nedalo sa nevšimnúť, aká je nadšená a doslova žiari.

zväčšiť Zľava: Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee a... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Zľava: Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee a Angelina Jolie predstavili projekt The Eternals. Zľava: Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee a Angelina Jolie predstavili projekt The Eternals.

Štyridsaťštyriročná hviezda si obliekla model čiernych šiat na jedno rameno, ktoré doplnila len jednoduchými lodičkami a účesom z uhladených vlasov do copu. Jej úsmevy, ktorými zvyčajne šetrí, sa však tentoraz nedali prehliadnuť. Jolie pôsobila veľmi spokojne.

Ktohovie, možno je to aj tým, že medzi ňou a expartnerom Bradom Pittom zavládlo prímerie. Nedávno médiá informovali, že sama herečka navrhla exmanželovi, aby s deťmi strávil leto. Doposiaľ pritom mal Pitt len veľmi obmedzené možnosti návštev a vídania svojich potomkov, biologických aj adoptívnych.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Angelina Jolie #film #Marvel #Comic-Con

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...