Ja som hostiteľka! Pozornosť počas monackého bálu si Charlene nenechala vziať

Každoročne v júli sa v Monaku koná prestížne charitatívne podujatie pod záštitou kniežacieho páru.

28.07.2019 00:00
debata

Inak tomu nebolo ani tento rok, princ Albert s manželkou boli hostiteľmi v poradí 71.ročníka slávneho bálu Červeného kríža. Jeho história sa začala písať v roku 1948 potom, čo jeho prvý ročník usporiadal Albertov otec, knieža Rainier III. Jeho prestíži výrazne pomohla aj kňažná Grace, ktorá sa v roku 1958 vydala za monackého princa. Bál sa stal vyhľadávaným podujatím, na ktorom sa zúčastňovali aj hollywoodske hviezdy.

Princ Albert a princezná Charlene počas bálu... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Charlene Princ Albert a princezná Charlene počas bálu Červeného kríža v Monaku.

Keďže hostí vítal na podujatí kniežací pár, princezná Charlene sa stala najsledovanejšou osobou večera. Z toho dôvodu si nechala na svojom vzhľade naozaj záležať. Sympatická blondínka prekvapila v okamihu, keď sa objavila pred fotografmi. Jej róba bola totiž výraznej zelenej farby a tento nápadný odtieň sme na dvojnásobnej mame na spoločenskom podujtí videli v minulosti len raz – v roku 2017 počas atletického mítingu v Monaku.

Kňažná Charlene  "Diamond... Foto: Reuters, Profimedia
Charlene Kňažná Charlene "Diamond League" - atletického mítingu v Monaku v roku 2017.

Prekvapila aj voľbou značky šiat – Charlene siahla po modeli Marchesa v hodnote vyše 1 000 libier. Ako je známe, ide o značku, ktorú v roku 2004 založila Georgina Chapman, manželka producenta Harveyho Weinsteina. Kým v Hollywoode neprepukol škandál jej manžela a nevzniklo hnutie #meetoo, šaty Marchesa sa na červených kobercoch hollywoodskych podujatí objavovali naozaj často. Potom však nastalo okolo značky ticho, o šaty prestal byť medzi hviezdami záujem.

Princ Albert a princezná Charlene počas bálu... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Charlene Princ Albert a princezná Charlene počas bálu Červeného kríža v Monaku.

Charlene, niekdajšia plavkyňa, siaha často po asymetrických modeloch, ktoré jej opticky zjemňujú širšie ramená. Tento raz sa ich rozhodla schovať pod vlečku zelených šiat, ktorá bola prišitá na modeli tak, aby poslúžila presne na tento zámer.

Princ Albert a princezná Charlene počas bálu... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Charlene Princ Albert a princezná Charlene počas bálu Červeného kríža v Monaku.

K podujatiu patria aj špičkoví umelci, ktorí sa každoročne starajú o zábavu pozvaných hostí alebo si prídu veľkolepé gala vychutnať len ako prominentní „pozorovatelia“. Na pódium bálu Červeného kríža sa v minulosti postavili speváci ako Charles Aznavour, Frank Sinatra, Whitney Houston, Shirley Bassey či Elton John. Medzi poznanými hosťami bol tento rok John Legend (40), ktorý do Monaka prišiel bez svojej manželky, modelky Chrissy Teigen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princezná Charlene #Bál Červeného kríža

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...