Kilá po pôrode? Ani náznak! Longoria obstála v konkurencii s mladučkou kráskou

Premiéra dobrodružného filmu Dora a stratené mesto v americkom Los Angeles prilákala pred objektívy jeho hlavných predstaviteľov.

30.07.2019 00:00
debata (1)

Hoci nehrá hlavnú rolu, na premiére filmovej novinky Dora a stratené mesto bola 44-ročná herečka Eva Longoria najžiarivejšou hviezdou. Postarali sa o to nielen jej výrazné žlté šaty brazílskeho dizajnéra Vitora Zerbinata, ale aj jej postavička, ktorú má čoraz štíhlejšiu.

Isabela Moner (vľavo) a  Eva Longoria prichádza... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Eva Longoria Isabela Moner (vľavo) a Eva Longoria prichádza na premiéru dobrodružného filmu Dora a stratené mesto (Dora and the Lost City of Gold) v americkom Los Angeles.

Od pôrodu syna Santiaga, ktorého niekdajšia hviezda seriálu Zúfalé manželky priviedla na svet pred rokom, sa vrhla na zhadzovanie popôrodných kilogramov a darí sa jej to na jednotku. Svojou tip-top postavičkou sa pýši často aj na Instagrame, kde fanúšikom ponúka pohľad na jej krivky v bikinách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Capri Sun

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria),

Ale nádherná bola na červenom koberci aj hlavná predstaviteľka snímky, len 18-ročná Isabela Moner. Pekná rodáčka z amerického Ohia sa pred kamery prvý raz postavila pred piatimi rokmi a už sa aj stihla prepracovať k titulnej úlohe.

 Isabela Monerová (vľavo) a Eva Longoria...
Eva Longoria prichádza na premiéru...
+4 Americký herec Danny Trejo prichádza na...

Na svoju veľkú premiéru zvolila ľahučké, priam rozprávkové biele šaty značky Rodarte, ktoré boli posiate jemnými kryštálikmi. Šaty zároveň zdobil hlboký asymetrický výstrih. Mladá hviezda si záujem fotografov aj fanúšikov o svoju osobu naozaj užívala a s úsmevom pózovala s ďalšími kolegami, okrem Longorie s hercom Michaelom Peñaom.

Eva Longoria prichádza na premiéru... Foto: TASR/AP, Richard Shotwell
Eva Longoria Eva Longoria prichádza na premiéru dobrodružného filmu Dora a stratené mesto (Dora and the Lost City of Gold) v americkom Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #Dora a stratené mesto

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...