Kto by to bol povedal! Najsexi seriálový lekár ako skrotený manžel

Premiéra filmu 'The Art Of Racing In The Rain' prilákala na červený koberec do Los Angeles Amandu Seyfried aj Kevina Costnera.

03.08.2019 00:00
debata

Patrick Dempsey si prešiel turbulentným obdobím, počas ktorého takmer prišiel o svoju rodinu. To je všetko už minulosťou.

Patrick Dempsey na premiére filmu 'The Art... Foto: Profimedia
Patrick Dempsey Patrick Dempsey na premiére filmu 'The Art Of Racing In The Rain' spolu s manželkou Jillian Fink (vpravo) a ich troma deťmi.

Herec Patrick Dempsey (53) sa preslávil vďaka seriálu Klinika Grace a jeho úlohe zvodného doktora Dereka Shepherda. V seriáli sa objavoval dlhých 10 rokov (2005–2015) a podmanil si milióny divákov, či skôr diváčiek po celom svete. A hoci to bol práve doktor Shepherd, ktorý mu priniesol nevídanú slávu aj bohatstvo, s odstupom času sa o svojej postave vyjadroval opatrne. "Po istom čase a je jedno, koľko peňazí zarábate, človek zatúži mať opäť kontrolu nad svojím časom,“ povedal pred časom. Bolo to práve nakrúcanie seriálu a časová vyťaženosť, ktorá ho takmer pripravila o rodinu.

Kevin Costner, Amanda Seyfried, Milo... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Kevin Costner Kevin Costner, Amanda Seyfried, Milo Ventimiglia a Patrick Dempsey na premiéru filmu " The Art of Racing in the Rain" v Los Angeles .

V roku 2015 oficiálne oznámil, že spolu s manželkou, Jillian Finkovou, sa dohodli na rozvode. Prešli si obaja náročným obdobím, ale v roku 2016 stiahli žiadosť o rozvod. Ich rodinný život sa opäť vrátil do zabehnutých koľají a všetko dobre dopadlo. A spoločne si nažívajú dodnes, seriálového búrliváka sprevádzala na premiéru novinky „The Art of Racing in the Rain“ v Los Angeles celá rodina. Okrem manželky prišli pred objektívy aj ich tri spoločné deti – dcéra Tallula (17) a synovia dvojičky Darby a Sullivan (12).

Amanda Seyfried prichádza na premiéru filmu... Foto: TASR/AP, Richard Shotwell
Amanda Seyfried Amanda Seyfried prichádza na premiéru filmu " The Art of Racing in the Rain" v Los Angeles .

Okrem Dempseyho, ktorý je producentom snímky, sa po červenom koberci prešla krásna Amanda Seyfried či herci Milo Ventimiglia a Kevin Costner. Amanda prišla na premiéru do Los Angeles v žltej róbe Oscar de la Renta, ktorá štíhlej herečke naozaj pristala. Pred objektívmi ju tento raz nesprevádzal manžel, herec Thomas Sadoski, s ktorým vychovávajú jedno dieťa.

Kevin Costner, Amanda Seyfried, Milo...
 Patrick Dempsey prichádza na premiéru filmu "...
+5Herec Kevin Costner  prichádza na premiéru...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kevin Costner #Patrick Dempsey #The Art of Racing in the Rain

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...