Čo premiéra, to zásah do čierneho! Margot Robbie uchvátila aj v Ríme

Turné k filmu Vtedy v Hollywoode pokračovalo aj počas uplynulého víkendu. Austrálska herečka Margot Robbie zvádzala tentoraz v Ríme. A neprehliadnuteľná bola v žltej róbe.

05.08.2019 09:45
debata
Herečka Margot Robbie na talianskej premiére... Foto: SITA/AP, Riccardo Antimiani
Herečka Margot Robbie na talianskej premiére filmu Vtedy v Hollywoode. Herečka Margot Robbie na talianskej premiére filmu Vtedy v Hollywoode.

Herečka, ktorá bola v minulosti nominovaná na Oscara, sa objavila v kreácii Dries van Noten na slávnostnom premietaní najnovšieho filmu Quentina Tarantina v Ríme. Po jej boku nechýbal ani spomenutý režisér a herečkin kolega Leonardo DiCaprio.

Samozrejme, pozornosť fotografov sa upierala predovšetkým na krásnu blondínku. Už niekoľko týždňov púta herečka pozornosť svojimi modelmi a vzhľadom na červenom koberci a nepochybné je jedno. Okrem toho, že je talentovanou herečkou je aj ukážkovou módnou ikonou súčasnosti.

zväčšiť Zľava: Režisér Quentin Tarantino, herečka... Foto: SITA/AP, Riccardo Antimiani
Zľava: Režisér Quentin Tarantino, herečka Margot Robbie a herec Leonardo DiCaprio. Zľava: Režisér Quentin Tarantino, herečka Margot Robbie a herec Leonardo DiCaprio.

S Robbieovou podpísala kontrakt pred časom značka Chanel, ktorá ju oblieka na väčšinu podujatí. V rámci promoturné k filmu Vtedy v Hollywoode sa však objavila hviezda aj v modeloch z dielne Oscar de la Renta či Jacquemus a naposledy práve Dries van Noten.

Herečka Margot Robbie predstavila film Vtedy v... Foto: SITA/AP, Riccardo Antimiani
Herečka Margot Robbie predstavila film Vtedy v Hollywoode v Ríme. Herečka Margot Robbie predstavila film Vtedy v Hollywoode v Ríme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Margot Robbie #Vtedy v Hollywoode

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...