Hargašová verzus Zeta-Jones? Hollywoodska hviezda zostala v tieni Slovenky!

Jedna hollywoodska hviezda, druhá známa slovenská moderátorka. Stretnutie týchto dvoch dám sa počas víkendu udialo v Bratislave.

05.08.2019 12:29
debata (46)
zväčšiť Herec Michael Douglas, jeho manželka Catherine... Foto: MZV
lajcak Herec Michael Douglas, jeho manželka Catherine Zeta-Jonesová na návšteve v Bratislave. Hostil ich slovenský šéf diplomacie Miroslav Lajčák s manželkou Jarmilou.

Áno, reč je o waleskej herečke Catherine Zeta-Jonesovej, ktorá pricestovala aj spoločne s manželom Michaelom Douglasom do Bratislavy. Hostil ich minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák spoločne s manželkou Jarmilou Lajčákovou-Hargašovou. A práve pohľad na nežnejšie polovičky oboch manželských párov vyvolal určite nejeden úsmev alebo obdiv čitateľov.

Objavili sa dokonca aj tvrdenia, že hoci Catherine Zeta-Jones je hollywoodskou star, zatieniť slovenskú moderátorku bolo pre ňu celkom tvrdým orieškom. Na záberoch, ktoré poskytlo médiám Misterstvo zahraničných vecí, sa totiž stala neprehliadnuteľnou práve 52-ročná Jarmila Lajčáková-Hargašová.

Dvojnásobná mama a známa televízna tvár zvolila na stretnutie s hollywoodskym párom model decentných a elegantných šiat s florálnou potlačou. Dôraz kládla aj na upravený účes a bohatú hrivu vlasov.

V porovnaní s ňou pôsobila Catherine Zeta-Jones omnoho ležérnejšie a tiež akoby v spoločnosti Hargašovej zanikala. Výber čiernobielej kombinácie doplnenej slamenou fedorou bol vkusný, ale chýbalo mu o trošku viac hollywoodskeho šmrncu.

A čo si myslíte vy? Ktorej dáme to pristalo viac? Zahlasovať môžete v ankete!

© Autorské práva vyhradené

46 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #návšteva #anketa #Catherine Zeta-Jones #pôvab

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...