Syr, želatína a ona nahá pri pôrode! Herečka Moss prekvapila zážitkom z pľacu

Herečka Elisabeth Moss má v posledných dňoch poriadne nabitý pracovný rozvrh. Jeho súčasťou sú aj slávnostné premiéry. V utorok večer to bol Príbeh služobníčky.

07.08.2019 15:21
debata
Herečka Elisabeth Moss. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Elisabeth Moss. Herečka Elisabeth Moss.

Predstaviteľka hlavnej hrdinky spoločne s ďalšími kolegami uviedla v utorok podvečer už tretiu sériu seriálového príbehu podľa známej knihy od Margaret Atwoodovej, o ktorú sa postarala streamovacia služba Hulu. Moss sa vracia ako služobníčka, ktorá sa snaží v blízkej alternatívnej budúcnosti odolávať desivostiam štátneho zriadenia menom Gileád na ploche bývalého USA.

Moss v súvislosti s promovaním svojich nových projektov (v pondelok to bola premiéra novinky The Kitchen) navštívila len nedávno aj moderátora Jimmyho Kimmela. Práve jemu priznala skúsenosť s azda najťažšou scénou, akú pri práci na Príbehu služobníčky zažila. Patrila údajne momentu pôrodu, ktorý musela absolvovať sama nahá v opustenom dome.

Herečka Elisabeth Moss v kreácii Self-Portrait...
Herečka Madeline Brewer na premiére tretej...
+4Herečka Yvonne Strahovski nemohla na premiére...

„Mali sme na pľaci niekoľko detí. Aby vyzeralo ako čerstvo narodené, maskéri ho upravili. Natreli ho krémovým syrom a želatínou,“ prezradila herečka Kimmelovi. „To dieťa bolo z toho úplne mimo. Fakt sa mu to nepáčilo, takže neuveriteľne nahlas plakalo. Nakrúcali sme veľmi emotívnu scénu, kde dieťa pomenujem po mojej mame a ono z plných pľúc revalo do môjho ucha,“ komentovala herečka s úsmevom.

Samotný dej na obrazovkách však nie je ani zďaleka taký veselý. Príbeh služobníčky, ktorá sa radí do úzkej skupiny plodných žien držaných v krutom Gileáde len na účely pôrodu potomkov pre bohatých a mocných predstaviteľov štátu vyvolala pred časom obrovský ohlas televíznych divákov.

Hoci od knižnej predlohy sa odpichla prvá séria, tvorcovia vytvorili aj ďalšie dve pre veľký úspech. Spisovateľka Margaret Atwood však funguje pri tvorbe scenára ako kreatívny poradca.

Pozrite si galériu z premiéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #pôrod #scéna #Elisabeth Moss #Príbeh služobníčky

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...