Yvonne Strahovski na premiére ako prútik: Pôrodné kilá si ani nestihla uvedomiť

Minulý rok sa prvýkrát stala matkou. Herečka Yvonne Strahovski priviedla na svet synčeka, no dlho sa práci nevyhýbala.

08.08.2019 00:00
debata
Herečka Yvonne Strahovski nemohla na premiére... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Yvonne Strahovski nemohla na premiére chýbať. Herečka Yvonne Strahovski nemohla na premiére chýbať.

Tridsaťšesťročná hviezda seriálu Príbeh služobníčky sa musela pustiť do nakrúcania nových epizód pre tretiu sériu, ktorá mala slávnostnú premiéru v utorok večer v Los Angeles. Blondínka sa na nej predviedla v nohavicovom kostýme a fotografom predvádzala štíhlu figúru, na ktorej nebolo už ani stopy po tehotenstve.

Pre magazín Glamour v júli prezradila, že tvorcovia a jej kolegovia začali s natáčaním v čase, keď práve mierila do pôrodnice. „Čakali na mňa, kým sa ukážem,“ uviedla predstaviteľka Sereny, manželky jedného z mocných predstaviteľov Gileádu – teokratickej diktatúry, v ktorej sa odohráva príbeh natočený na základne rovnomennej knižnej predlohy.

Herečka Elisabeth Moss v kreácii Self-Portrait...
Herečka Madeline Brewer na premiére tretej...
+4Herečka Yvonne Strahovski nemohla na premiére...

„Bol to jednoznačne jeden z najťažších momentov mojej kariéry. Obrovská výzva. Behala som medzi pľacom a mojou šatňou, na požiadanie som dojčila a zase nakrúcala. Bolo šialené hrať úbohú Serenu a potom sa vrátiť k môjmu synovi a ukazovať mu radosť a spokojnosť. A potom znovu na scénu a zase späť k dojčeniu a byť šťastná,“ zaspomínala si Strahovski pre britskú verziu známeho ženského magazínu.

Priznala sa tiež, že ani nestihla vnímať, či pribrala a ako vlastne vyzerá jej telo. Podľa jej slov to mali ťažšie v kostymérni, kde jej museli niekoľkokrát upraviť kostýmy, keďže počas dojčenia a nakrúcania postupne stále viac a viac chudla.

Aj v tretej sérii príbehu sa Yvonne Strahovski objaví pred kamerami so svojím seriálovým manželom v podaní Josepha Fiennesa. Nechýba ani hlavná hrdinka v podaní Elisabeth Mossovej či herci Max Minghella, Ann Dowd alebo Madeline Brewer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #pôrod #nakrúcanie #Príbeh služobníčky #Yvonne Strahovski

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...