Nádherná Penelope v Londýne v perí a flitroch! Toto sa v jej živote zmenilo

Rok 2019 sa nesie pre herečku Penelope Cruzovú nepochybne v znamení filmu Bolesť a sláva od Pedra Almodóvara. Španielska hviezda ho priniesla aj do Londýna.

09.08.2019 14:30
debata (1)
Zľava: Režisér Pedro Almodovar, herečka... Foto: SITA/AP, Ian West
Zľava: Režisér Pedro Almodovar, herečka Penelope Cruz a herec Antonio Banderas. Zľava: Režisér Pedro Almodovar, herečka Penelope Cruz a herec Antonio Banderas predstavili v Londýne film Bolesť a sláva.

Samozrejme, držiteľka Oscara a jedna z najznámejších španielskych hviezd kinematografie, nebola sama. Na uvedení filmu nechýbal ani jej kolega a kamarát Antonio Banderas a samotný španielsky režisér. Pozornosť však na seba strhla očarujúca dáma. V kreácii, ktorá tiež brala dych.

Puzdrové šaty pošívané po celej ploche drobnými flitrami a kamienkami a v horizontálnych líniách zdobené pštrosím perím pochádzali z ateliéru Ralph & Russo. Brunetka, ktorá si už podľa rodného listu ráta 45. rok života, však v nich vyzerala ako nežné dievčatko.

Herci Penelope Cruz a Antonio Banderas sa...
Zľava: Režisér Pedro Almodovar, herečka...
+2August 2019 - Penelope Cruz
Španielska herečka...

Napriek mladistvému imidžu je však Cruz dnes už manželkou a starostlivou matkou, ktorá aj výrazne zmenila priority v porovnaní s tým, čo bolo pre ňu dôležité pred rokmi. Pre médiá sa priznala, že musela zvoľniť tempo a sústrediť sa na rodičovstvo.

Herečka Penelope Cruz v kreácii Ralph &... Foto: SITA/AP, Ian West
Herečka Penelope Cruz v kreácii Ralph & Russo Couture. Herečka Penelope Cruz v kreácii Ralph & Russo Couture.

„Dlhé roky som nakrúcala štyri-päť filmov ročne. Taký rytmus už nemôžem mať ako matka,“ citoval Cruzovú napríklad portál Irishexaminer.com odvolávajúc sa na agentúru AP. „Keďže mám dve deti a obe sú ešte mladé, rozhodujem sa dnes na základe miesta nakrúcania a toho, koľko času bude trvať. Aj preto teraz prijmem maximálne dve úlohy ročne,“ komentovala herečka. Pripomenula, že túži vychovávať svoje deti sama a aj preto obmedzila pracovné povinnosti.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Penelope Cruz #pôvab #Ralph & Russo #Bolesť a sláva

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....