S nádhernou Jessicou Alba sa bojuje ťažko! Svoje o tom vedia aj Kelly a Donna

Mladé, vychádzajúce talenty kontra ostrieľané tvárte šoubiznisu! Tínedžermi milované hviezdy sa zišli v Hermosa Beach počas tohtoročného udeľovania Teen Choice Awards.

13.08.2019 00:20
debata

Ceny sa niesli v letnom duchu a tomu sa prispôsobili aj pozvané hviezdy a hviezdičky. Po červenom koberci sa prešla hviezda seriálu „Modern Family“, Sarah Hyland, ale aj obdivovaná trojnásobná mamička, krásna Jessica Alba. Nechýbala ani speváčka Taylor Swift. Nielen Taylor, ale aj ďalšie hviezdy na udeľovanie cien zvolili mini šortky a tak sa bolo na čo pozerať.

Jessica Alba počas udeľovania Teen Choice...
Jessica Alba Jessica Alba počas udeľovania Teen Choice Awards 2019 v Hermosa Beach.

29-ročná Swift zvolila model z dielne Versace, vďaka ktorému sa dostali do pozornosti objektívov najmä jej sexi štíhle nohy slávnej blondínky. Síce o čosi staršia, ale o nič menej krásna nebola počas nedeľňajšieho večera 38-ročná herečka Jessica Alba, ktorá bola nominovaná v hereckej kategórii. Slávna hnedovláska prišla v letných šatách Oscar De La Renta, ktoré boli posiate drobnými kvetmi. Ako zvyčajne, keď sa Alba objaví na gala podujatí, aj tento raz oslnila najmä svojou prirodzenosťou, o ktorú ju pribúdajúce roky nijako neuberajú. A jej súperky na červenom koberci mohli len blednúť od závisti.

Taylor Swift počas udeľovania Teen Choice... Foto: SITA/AP
Taylor Swift Taylor Swift počas udeľovania Teen Choice Awards 2019 v Hermosa Beach.

Podobne ako Swift, aj speváčka a herečka Zendaya na letný večer zvolila krátke sexi šortky, v ktorých si prevzala jednu z cien večera – za rolu v snímke Spider-Man: Ďaleko od domova.

Tori Spelling a  Jennie Garth počas udeľovania...
Tori Spelling, Jennie Garth Tori Spelling a Jennie Garth počas udeľovania Teen Choice Awards 2019 v Hermosa Beach.

Medzi hosťami večera sa bok po boku usmievali aj niekdajšie hviezdy seriálu beverly Hills 902 10, Tori Spelling a Jennie Garth, seriálová Donna a Kelly, ktoré aktuálne promujú novinku BH 90210, ktorej prvú časť už mali možnosť diváci vidieť. Spelling si, na rozdiel od minulého týždňa, nechala blond vlasy predĺžiť o poriadny kus.

Zendaya  udeľovania Teen Choice Awards 2019 v...
Jennie Garth udeľovania Teen Choice Awards 2019...
+16Nikki Bella a Brie Bella počas udeľovania Teen...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba #Jennie Garth #Teen Choice Awards

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...