Mauréry aj Vačková bodujú! Na žúre JOJ s úsmevom a postavičkou ako lusk

Herečka Zuzana Mauréry doslova kvitne. Hviezdu seriálu Oteckovia nedávno mohli stretnúť aj hostia na jojkárskej televíznej párty. A mnohí museli obdivne pokývať hlavou.

16.08.2019 15:01
debata (1)
Herečka Zuzana Mauréry na televíznej párty TV JOJ. Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Mauréry na televíznej párty TV JOJ. Herečka Zuzana Mauréry na televíznej párty TV JOJ.

Herečka Zuzana Mauréry doslova kvitne. Hviezdu seriálu Oteckovia nedávno mohli stretnúť aj hostia na jojkárskej televíznej párty. A mnohí museli obdivne pokývať hlavou.

Slovenská herečka, ktorá pred časom očarila nielen divákov, ale aj kritikov svojím výkonom vo filme Učiteľka, sa objavila na televíznom žúre v jednoduchých šatách s detailom zavinovania a bodkovaným vzorom. Model doplnila lodičkovými topánkami na miernom podpätku a náhrdelníkom s hravým detailom v podobe prívesku čerešní.

Prehliadnuť sa, samozrejme, nedala ani uvoľnená nálada a úsmev, ktorý herečka ponúkala novinárom aj kolegom. Mauréry skrátka vyzerá veľmi spokojne a už viac ako rok sa jej darí tiež udržiavať v ukážkovej forme.

Herečka Zuzana Vačková na jojkárskej televíznej... Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Vačková na jojkárskej televíznej žúrke. Herečka Zuzana Vačková na jojkárskej televíznej žúrke.

V slovenskom šoubiznise však táto päťdesiatnička nie je celkom sama, kto si zaslúži pochvalu. Na spomenutej stredajšej párty nechýbala ani jej kamarátka a kolegyňa zo seriálu Panelák Zuzana Vačková. Aj ona sa vo veku 50 rokov môže pýšiť mladistvým vzhľadom (veľká vďaka zaň patrí aj modernému účesu), príťažlivým úsmevom a pôvabnou figúrou.

Áno, vieme, že každá žena je jedinečná, ale vy si môžete vybrať tú, ktorá svoju „päťdesiatku“ zvláda podľa vás o kúsoček lepšie. Hlasujte v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Vačková #párty #Joj #pôvab #Zuzana Mauréry #päťdesiatnička

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...