Móda z DOD: Pôvabná Almásy, vyčnievajúca Drobná a Hilmerovej rozpačitá voľba

Víkendové dianie v domácom šoubiznise nepochybne ovládla akcia Dňa otvorených dverí v Záhorskej Bystrici. Ako sa známe tváre vyparádili na akciu televízie Markíza?

19.08.2019 15:59
debata (5)
Na akcii televízie Markíza nechýbala ani...
Mirka Almásy. Na akcii televízie Markíza nechýbala ani moderátorka počasia Mirka Almásy.

Vzhľadom na uvoľnenú atmosféru a ležérnejšiu povahu podujatia sa aj šatník domácich herečiek, speváčok či moderátoriek odohrával skôr v mantineloch pohodlných kúskov, variácií na letný šatník, ktorý občas osviežil zaujímavý doplnok. Samozrejme, nechýbali ani módne experimentátorky, ktoré si na vzhľade dávajú záležať. Objavili sa dámy, ktorým voľba vzhľadom na podujatie vyšla aj také, ktorým sa darilo menej.

Moderátorka Adela Vinczeová a jej manžel Viktor...
Moderátor Rasťo Sokol sa objaví v šou Tvoja...
+32Nad Dni otvorených dverí televízie Markíza...

Začať treba od toho lepšieho a my neurobíme výnimku. Rosnička Mirka Almásy v bielych košeľových šatách patrila medzi nežné a elegantné dámy. Vizáž bola striedma, ale pritom patričná na stretnutie s divákmi a fanúšikmi. Telové sandáliky boli síce patričnou voľbou vo farebnosti, trochu však prekážali remienky okolo členkov.

Na bielu stavila aj moderátorka a herečka Karin Haydu, ktorá spojila biele džínsy s voľnejším topom s bodkovaným vzorom a ladila doplnky do hnedého tónu. Semišové sandáliky vyzerali dobre, na zváženie je v tomto prípade masívnejší opasok s pánskym nádychom. Výsledný dojem však fungoval viacmenej bez chyby.

Moderátorka Miriam Kalisová.
Moderátorka Miriam Kalisová. Moderátorka Miriam Kalisová.

Aj moderátorka Miriam Kalisová patrila medzi dámy, ktorých voľba padla na nežnú letnú farebnosť. V tomto prípade išlo o jemný prúžkovaný vzor v belaso-bielom kontraste. Hra s proporciou na kalichových šatách s volánikmi fungovala ako príjemná letná variácia garderóby. Obuv v tomto prípade však mohla byť podľa nás o niečo „nežnejšia“. S jemnejšími remienkami na priehlavku.

Na letnú klasiku – šaty z madeirovej čipky stavila ďalšia známa moderátorka – tvár športu Jana Hospodárová. Tentoraz išlo o voľbu čiernej farby, čím sa odlíšila od svojich kolegýň. Model so zapínaním na gombíky na prednom diele a jemnými naznačenými rukávikmi jej však svedčal a pôsobil žensky. Aj tu však platí, podobne ako pri Almásy, že s remienkami okolo členkov treba nakladať opatrne. Opticky môžu skracovať nohy.

Na akcii televízie Markíza nechýbala ani...
Na akcii televízie Markíza nechýbala ani moderátorka Jana Hospodárová. Na akcii televízie Markíza nechýbala ani moderátorka Jana Hospodárová.

Medzi odvážne dámy, ktorých garderóba nezostala len v mantineloch uvoľnenej atmosféry sobotňajšieho popoludnia, patrila speváčka Emma Drobná. Top s jedným rukávom doplnený latexovou minisukňou na predné šikmé zapínanie doplnila vysokými podpätkami. A pokojne by takto mohla vyraziť aj na udeľovanie hudobných cien.

Košeľové šaty boli voľbou herečky Moniky Hilmerovej. Ich asymetrický lem na sukni však v tomto prípade pracoval v neprospech nositeľky – rovnako ako spojenie tohto modelu s klasickými bielymi teniskami a ľadvinkou prevesenou krížom cez hrudník. To, čo by sa na prvý pohľad mohlo zdať ako neutrálna a mladistvá kombinácia, vyznievalo skrátka rozpačito. Možno aj pre „mamičkovský“ zostrih účesu a úpravu Hilmerovej.

Herecké kolegyne Monika Hilmerová (vľavo) a... Foto: TV Markíza
Herecké kolegyne Monika Hilmerová (vľavo) a Dominika Kavaschová. Herecké kolegyne Monika Hilmerová (vľavo) a Dominika Kavaschová.

Nie príliš vydarené bolo aj spojenie širších džínsov a topu na spôsob negližé, ktoré vyvetrala v spoločnosti moderátorka Erika Judínyová. Pokrčená látka topu priam bila do očí a džínsovina až príliš odkazovala na úvod 21. storočia – niečo podobné by človek čakal možno na hudobnej akcii v roku 2003.

Medzi hosťami podujatia sa však okrem spomenutých objavilo množstvo ďalších žien. Viac si ich môžete pozrieť v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Karin Haydu #Monika Hilmerová #Miriam Kalisová #Emma Drobná #DOD #Mirka Almásy

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...