Hviezda hitu Divoké kočky po 19 rokoch! Zmenila sa nežná blondínka?

Budúci rok to bude presne dvadsať rokov, čo svetlo sveta uzrel film Divoké kočky. Romantická, trošku gýčová komédia, síce kritikov nepresvedčila, u divákov sa však stala hotovým kultom.

21.08.2019 10:41
Herečka Piper Perabo na filmovej premiére... Foto: ,
Herečka Piper Perabo na filmovej premiére snímky Pád anjela (Angel has fallen).
debata

Hlavnú rolu v snímke stvárnila americká herečka Piper Perabo, ktorej nežný vzhľad, plavé vlasy a plachý pohľad srnky budil nadšenie u mužov a bol vzorom pre mnoho žien. Ako vlastne vyzerá po 19 rokoch od nakrútenia svojho najznámejšieho fil­mu?

Nuž, odpoveď na to poskytla utorňajšia premiéra filmu Angel has fallen (Pád anjela), ktorá sa konala v Los Angeles. Blondínka, z ktorej je dnes 42-ročná dáma, stvárnila po boku hlavného hrdinu Gerarda Butlera rolu Leah Baningovej. Na premiére prekvapila imidžom, ale aj vzhľadom.

Herečka Piper Perabo na filmovej premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Piper Perabo na filmovej premiére snímky Pád anjela (Angel has fallen). Herečka Piper Perabo na filmovej premiére snímky Pád anjela (Angel has fallen).

Samozrejme, dve desaťročia sa v tvári nedajú len tak ľahko utajiť. Pri pohľade na Perabo však vidieť, že si udržiava svoj mladistvý a dievčenský vzhľad aj dnes. Na niektorých záberoch vyzerá akoby sa ani nezmenila. Až pri bližšom skúmaní pochopíte, že dospela, dozrela a vytvorila si aj omnoho zrelší a pragmatickejší štýl než v čase veľkého romantického hitu.

Zľava: Herci Gerard Butler, Morgan Freeman a...
Morgan Brown bozkáva svojho partnera Gerarda...
+6Herečka Piper Perabo na filmovej premiére...

Zaujímavosťou je, že vo filme nahradila herečka svoju bývalú kolegyňu Radhu Mitchellovú. Angel has fallen je totiž už tretím filmom zo série s Gerardom Butlerom, v ktorej sa ako tajný agent musí vyrovnávať s teroristickými útokmi. Prvé dve snímky boli Pád Bieleho domu a Pád Londýna.

zväčšiť Herečka Piper Perabo na zábere z filmu Divoké... Foto: © Touchstone Pictures
Herečka Piper Perabo na zábere z filmu Divoké kočky. Herečka Piper Perabo na zábere z filmu Divoké kočky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #podoba #Piper Perabo #hviezdy po rokoch #Divoké kočky

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...