Akčný a zamilovaný hrdina? Butlera na premiére sprevádzala sexy partnerka

Tvoria pár niekoľko rokov a hoci sa mali pred časom rozísť, dlho to jeden bez druhého nevydržali. Dvojica Gerard Butler a Morgan Brown prišli spolu aj na hercovu veľkú premiéru.

22.08.2019 00:00
debata
Morgan Brown bozkáva svojho partnera Gerarda... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Morgan Brown, Gerard Butler Morgan Brown bozkáva svojho partnera Gerarda Butlera. Dvojica sa na verejných akciách neobjavuje často.

Akčného hrdinu série „Fallen“ tvorcovia zlákali už do tretieho filmu. Po Páde Bieleho domu a Páde Londýna prichádza Pád anjela. Premisa filmu zostáva však približne rovnaká. Butler, ktorý si nerobí veľké starosti nad tým, čo hovoria kritici na jeho filmy, je spokojný. Akčný žáner ho stále baví a ponuky stále prichádzajú.

Zľava: Herci Gerard Butler, Morgan Freeman a...
Morgan Brown bozkáva svojho partnera Gerarda...
+6Herečka Piper Perabo na filmovej premiére...

Spokojne pôsobil aj na spomenutej slávnostnej premiére, kde mu robila spoločnosť partnerka Morgan Brown. Dvojica spolu tvorí pár niekoľko rokov. Viac ako rok a pol sa však spoločne neobjavili na žiadnom verejnom podujatí. Dokonca sa mali na krátky čas rozísť. Lenže, nevydržali to jeden bez druhého.

Vidieť to bolo aj pri pózovaní fotografom, kde sa spokojná Brown túlila ku svojmu partnerovi a dokonca mu hrdo vtisla vrúcny bozk pred objektívmi. Prekvapený Butler sa len usmial a spoločne pózovali ďalej.

zväčšiť Herec Gerard Butler a jeho partnerka Morgan Brown. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Gerard Butler a jeho partnerka Morgan Brown. Herec Gerard Butler a jeho partnerka Morgan Brown.

Ženskými posilami herca vo filme sú napríklad Piper Perabo alebo herečka Jada Pinkett Smith. Diváci v kinách však v snímke uvidia aj hercov Morgana Freemana alebo Dannyho Hustona.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #film #Gerard Butler #Morgan Brown

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Nečakajte, že všetci zarábajú ako vy, prispôsobte sa aj...

+ Dostatok spánku je základom pre zdravie a pozitívnu myseľ.
Učte sa každý deň novým veciam, vedomostí nie je...