Dve podoby krásnej Marcinkovej! Na párty ako diva, potom športová s dcérkou

Aj v nasledujúcich mesiacoch sa diváci na slovenských televíznych obrazovkách dočkajú pôvabnej a talentovanej slovenskej herečky Gabriely Marcinkovej.

22.08.2019 00:00
debata
Herečka Gabriela Marcinková na párty televíznej... Foto: Profimedia
Herečka Gabriela Marcinková na párty televíznej stanice JOJ. Herečka Gabriela Marcinková na párty televíznej stanice JOJ.

Rodáčka z Prešova sa len pred pár dňami objavila na párty televízie JOJ, kde prišla podporiť projekty novej vysielacej štruktúry. Od jesene ju budú môcť diváci vidieť v novinke s názvom Delukse. Práve v nej bude 31-ročná herečka na nepoznanie. Alebo lepšie povedané, s celkom nečakaným imidžom. Tvorcovia jej totiž prisúdili parochňu z plavých vlasov a striedmy imidž postavy – chyžnej Lenky.

Na spomenutom jojkárskom žúre sa však jedna z najpríťažli­vejších slovenských herečiek objavila so svojou vlastnou farbou vlasov a vo výraznom nohavicovom overale. Podľa viacerých zdrojov z akcie sa za ňou obzerali aj mnohé kolegyne a Marcinkovú nešlo prehliadnuť.

Hrdinka filmu Dôverný nepriateľ či seriálov Kuchyňa a Doktor Martin je však ženou mnohých tvárí. A to konieckoncov ukázala aj na nedávnych pretekoch Od Tatier k Dunaju. Oficiálna facebookova stránka známeho štafetového behu po Slovensku pridala totiž zábery Marcinkovej, ktorá podporila bežcov a zároveň sa predviedla ako skúsená mama.

Na momentkách pózuje s dcérkou Emou, ktorá prišla na svet minulý rok v októbri a ktorej otcom je hudobník a herečkin manžel Martin Mihalčín. Táto podoba je síce úplne iná ako Marcinkovej „gala“ verzia, obe sú však pôvabné svojím spôsobom.

Ako to podľa vás známej herečke pristane viac?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #beh #vzhľad #párty #gala #Joj #mama #Gabriela Marcinková #podoba

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....