Zamilovaný Bloom so sexy Katy Perry! Toto urobili pre fotografov prvýkrát

Najprv sa takmer neobjavovali spolu na verejných podujatiach a spoločenských akciách, teraz neváhajú ukázať svetu svoju lásku. Zdá sa, že každým rokom silnie.

22.08.2019 12:30
debata
Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Orlando Bloom vzal na premiéru svoju priateľku - speváčku Katy Perry Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju priateľku - speváčku Katy Perryovú. Dvojica sa dokonca pred objektívmi takto verejne pobozkala.

Reč je o hollywoodskom páre, hercovi Orlandovi Bloomovi a speváčke Katy Perryovej. Obaja spoločne prišli na premiéru Bloomovho nového projektu – seriálu Carnival Row z produkcie Amazon Prime. Okrem britského rodáka Blooma si v ňom zahrala aj Cara Delevingne či Jared Harris.

Fešný herec zvolil tmavomodrý oblek a upravený džentlmenský vzhľad, jeho nežnejšia polovička sa po jeho boku vynímala v pudrových šatách s detailom masívnych reťazí. Model zvýrazňoval jej ženské proporcie a Perry vyzerala v ňom skutočne sexy.

Herečka Cara Delevingne a jej kolega Orlando...
Herec Orlando Bloom a jeho partnerka Katy Perry.
+9Herci Dominic Monaghan (vľavo) a Billy Boyd.

Milenci sa pritom pred objektívmi správali skutočne uvoľnene. Dokonca dopriali fotografom momentku spoločného bozku, čo sa udialo takto „oficiálne“ v ich prípade prvýkrát.

Štyridsaťdvaročný herec a o osem rokov mladšia speváčka sú už niekoľko mesiacov zasnúbení a špekuluje sa o tom, či sa svet dočká aj ich svadby. V minulosti sa totiž na čas rozišli a už to vyzeralo, že pôjde len o ďalší krátky intenzívny románik. Dvojica sa však k sebe napokon vrátila a podľa zdrojov z ich okolia sú „jeden do druhého skutočne zamilovaní“.

Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju priateľku - speváčku Katy Perryovú. Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju priateľku - speváčku Katy Perryovú.

Obaja majú za sebou neúspešné manželstvá. Bloom bol ženatý s topmodelkou Mirandou Kerrovou, s ktorou má aj syna Flynna. Perryovej manželom bol v minulosti britský herec a komik Russell Brand.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Katy Perry #bozk #Orlando Bloom

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...