Ako krásny motýľ... Cara Delevingne na premiére, všetky oči na ňu!

Nie je až také výnimočné, aby sa Cara Delevingne stala hviezdou podujatia, na ktorom sa objaví. Hoci na premiére nového seriálu Carnival Row mala veľkú konkurenciu, svoj podiel "slávy" si uchmatla.

23.08.2019 00:00
debata
Herečka a modelka Cara Delevingne v kreácii... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka a modelka Cara Delevingne v kreácii Iris van Herpen. Herečka a modelka Cara Delevingne v kreácii Iris van Herpen.

Dvadsaťsedemročná kráska, ktorá začínala ako modelka pre značky Chanel či Fendi, sa objavila na slávnostnej premiére nového projektu z produkcie Amazon Prime. Najmä voľbou garderóby sa zaradila k neprehliadnu­teľným dámam.

Britská kráska si zvolila model z dielne dizajnérky Iris van Herpenovej, ktorá tvorí šaty pomocou technologicky náročných postupov a pravidelne ich prezentuje v rámci kolekcií haute couture. Tentoraz si Delevingne obliekla model s výrazným zrkadlovým vzorom, ktorý sa odohrával na laserom strihanej látke. Svojím spôsobom pripomínala krásneho motýľa.

Herečka Cara Delevingne a jej kolega Orlando...
Herec Orlando Bloom a jeho partnerka Katy Perry.
+9Herci Dominic Monaghan (vľavo) a Billy Boyd.

Kariéra pred kamerou je pre niekdajšiu topmodelku už niekoľko rokov novým cieľom. Zaujala už v niekoľkých filmových snímkach, medzi nimi napríklad Valerián a mesto tisícich planét či Papierové mestá.

V seriálovej novinke Carnival Row dostala Britka jednu z hlavných úloh. Na obrazovke sa však objaví aj niekoľko českých hercov, keďže projekt sa nakrúcal najmä v susednom Česku. Menšie úlohy tak získali napríklad dámy ako Erika Stárková (seriál Most!) alebo Andrea Čudová (seriál Stopy života).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Cara Delevingne #seriál #Iris van Herpen #Carnival Row

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...