Veď má driek ako Barbie... Angelina Jolie prekvapila krivkami, pozrite na ňu!

Hviezdy nových projektov šúdií Walt Disney sa počas víkendu zišli na stretnutí v Kalifornii. To bolo určené pre novinárov, ale aj divákov. Nemohla chýbať ani herečka Angelina Jolie.

26.08.2019 00:00
debata (4)
Herečka Angelina Jolie ukázala na akcii štúdií... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Angelina Jolie ukázala na akcii štúdií Walt Disney svoj úzučký pás. Herečka Angelina Jolie ukázala na akcii štúdií Walt Disney svoj úzučký pás.

Šesťnásobnú mamu uvidia už na jeseň diváci znovu v úlohe čarodejnice z príbehu Vládkyňa zla. Jeho pokračovanie by malo prísť do kín v polovici októbra. Aj pri pohľade na Joleiovú však možno nejedného prítomného napadlo, ako to vlastne čarovala so svojím vzhľadom.

Herečka v čiernej kreácii z dielne Versace predviedla figúru v tvare presýpacích hodín. Alebo možno ešte lepšie prirovnanie by znelo v podobe bábiky Barbie. Presne ju totiž s úzkym driekom a plným dekoltom pripomínala.

Herečka Hilary Duff.
Herečka Evan Rachel Wood na podujatí Go Behind...
+6Herečka Daisy Ridley na podujatí Go Behind the...

Samozrejme, model šiat bol umelo vytvarovaný tak, aby vyzdvihol krivky nositeľky a typické ženské proporcie dekoltu a bokov. Jolie však nie je žiaden nováčik, keď príde na chudnutie a zvýrazňovanie úzkeho (priam osieho) pása. Urobila tak už v minulosti. Ak feministky vyzývali zahodiť korzety, táto slávna brunetka by ich asi neposlúchla.

Druhý film o Vládkyni zla predstavila herečka spoločne so svojimi kolegyňami Elle Fanningovou a Michelle Pfeifferovou. Jolie pod hlavičkou štúdií Disney však pripravuje aj ďalší film. Ide o spracovanie komiksu The Eternals, v ktorom si popri nej zahrá aj herečka Salma Hayek. Viac hviezd prítomných na podujatí si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #Angelina Jolie #Walt Disney #Versace #premiére #driek

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...