Toto sa často nevidí! Melania Trump prekvapila šatami z denimu. A kyprými tvarmi

Niekto môže tvrdiť, že sú len elegantným garde, doplnkami svojich mocných manželov, ktorí rozhodujú o svetovej politike. Nech už je pravda kdekoľvek, jedno sa prvým dámam nedá uprieť. Pozornosť vyvolať vedia.

26.08.2019 14:20
debata (5)
Prvá dáma USA Melania Trump v denimových šatách... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Prvá dáma USA Melania Trump v denimových šatách z dielne Calvin Klein. Prvá dáma USA Melania Trump v denimových šatách z dielne Calvin Klein.

Podarilo sa to aj počas uplynulého víkendu a v pondelok v preslávenom Biarritz, kde sa od soboty konali oficiálne aktivity predstaviteľov G7 a následne aj summit. Nechýbala napríklad prvá dáma Francúzska Brigitte Macron či manželky premiérov Kanady, Austrálie alebo polovičky šéfov Svetovej banky či Európskej rady.

Prvá dáma Francúzska Brigitte Macron (v strede)...
Prvá dáma USA Melania Trump prichádza na...
+8Prvá dáma USA Melania Trump v denimových šatách...

Azda najväčšiu pozornosť si však, asi celkom neprekvapivo, vybojovala prvá dáma USA – pôvodom Slovinka Melania Trump. Už v deň príletu jej boli „plné noviny a weby“ a mohol za to najmä jej vzhľad. Po boku večne namosúreného manžela pôsobila Trump v žltých šatách s batikovaným vzorom priam ako koncentrát energie. Módni nadšenci si nemohli nevšimnúť, že Trumpová omladila svoj štýl. Šaty z dielne Calvin Klein okrem žiarivej farby upútali pozornosť aj materiálom. Išlo totiž o farbený denim, teda džínsovinu!

Prvá dáma USA Melania Trump navštívila pláž a... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Prvá dáma USA Melania Trump Prvá dáma USA Melania Trump navštívila pláž a predviedla sa v prekvapivo odvážnom modeli, ktorý vyzdvihol jej dekolt.

Trumpovej módna „tour“ sa však v tomto momente len začínala. Manželka najmocnejšieho muža planéty sa totiž prezliekala niekoľkokrát a na väčšinu oficiálnych udalostí dorazila v elegantných modeloch, ktoré vyzdivhli jej krivky a niekdajšie modelkovské proporcie. Pondelňajšie dopoludnie patrilo stretnutie prvých dám na pláži v meste Biarritz a tam sa nedalo prehliadnuť ani to, že štylisti Trumpovej vybrali pomerne odvážny model. V minulosti totiž svoj dekolt príliš nezvýrazňovala (ak teda nepočítame jej začiatky v modelingu), tentoraz to bolo naopak. V bielej úpletovej kreácii so vzorovanou sukňou vynikol jej dekolt.

Americký prezident Donald Trump s manželkou... Foto: Reuters, PHILIPPE WOJAZER
Donald Trump s manželkou Melaniou (vľavo) a Brigitte Macronovou Americký prezident Donald Trump s manželkou Melaniou (vľavo) a Brigitte Macronovou, manželkou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona sa stretli na summite G7.

Konkurenciu prvej dáme USA robila po celý čas aj Brigitte Macronová. Manželka francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona je bezprostredná dáma a šušká sa, že si už dávnejšie získala aj sympatie Donalda Trumpa. Podľa záberov sa zdá, že tieto klebety sú pravdivé. A Macronová dokázala na seba strhnúť pozornosť živou gestikuláciou, príjemným vystupovaním, ale aj elegantnými a šik kreáciami domácich francúzskych návrhárov.

V galérii si prezrite modely Melanie Trumpovej. Nájdete tam však aj ďalšie dámy, ktoré nechýbali na summite G7.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #summit #G7 #Calvin Klein #Brigitte Macronová

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...